Detalii şocante despre Alex, șoferul de 28 de ani care și-a ucis prietenul de 18 ani în Dobrești. Şoferul Mercedesului duhnea a alcool

Ionuț Alex Enache, şoferul de 28 de ani din Dobrești, Argeş, care şi-a ucis prietenul de doar 19 ani într-un accident rutier produs pe DJ 702, se zbate între viaţă şi moarte. El a fost rănit grav după ce, din cauza vitezei, a pierdut controlul maşinii Mercedes AMG GT S, s-a izbit de un stâlp, apoi de un copac de pe marginea drumului şi s-a răsturnat într-un şanţ. Tânărul a fost operat şi este internat în spital.

03 nov. 2022, 09:13
Detalii şocante despre Alex, șoferul de 28 de ani care și-a ucis prietenul de 18 ani în Dobrești. Şoferul Mercedesului duhnea a alcool

Detalii incredibile ies la iveală privind accidentul din Dobrești. Alex Ionuț Enache, șoferul de 28 ani care a provocat accidentul în care a murit Andrei, fiul de poliţist în vârstă de 18 ani, era beat la momentul producerii accidentului, scrie ziarularges.ro. Medicii au spus că tânărul avea halenă alcoolică, dar din cauza stării grave în care se afla, conducătorul auto nu a putut fi verificat cu etilotestul. La spital i s-au recoltat probe biologice pentru a se stabili dacă era sau nu sub influenţa alcoolului.

Alex a fost operat şi transferat la un spital din Bucureşti. Şoferul de 28 de ani era din Dobreşti, dar că de ceva vreme locuia în Elveţia.

Ionuț Alex Enache, şoferul de 28 de ani din Dobrești, este fostul iubit al unei milionare din Elveţia. Anja Graf, în vârstă de 45 de ani, a venit de urgenţă în România să-i fie alături.

Anja Graf şi Alex Enache se despărţiseră în vară, dar femeia se gândea că ar putea relua relaţia.

„În ultimele ore mi-am dat seama cât de mult înseamnă el pentru mine. El este încă unul dintre cei mai importanți oameni pentru mine. Despărțirea a venit de la mine – dar vreau să încerc din nou cu el. Pentru că acum îmi dau seama cum ar fi dacă el ar lipsi din viața mea”, a mai spus Anja Graf.

Citeşte şi: El este tânărul de 18 ani mort în accidentul din Argeş. Andrei voia să devină poliţist la fel ca tatăl şi fratele lui

Andrei C. avea doar 18 ani şi a murit nevinovat într-un accident provocat marţi seara de prietenul lui, un băiat în vârstă de 28 de ani. Din cauza vitezei excesive, şoferul de 28 de ani, aflat la volanului unui autoturism Mercedes AMG GT S, de 150 000 € și 640 de cai putere, înmatriculat în Elveţia, a pierdut controlul asupra maşinii şi s-a izbit de un stâlp, apoi de un copac de pe marginea drumului şi s-a răsturnat într-un şanţ.

Citeşte şi: Accident grav în Giurgiu, două persoane au murit, a fost cod roşu de intervenţie

Într-o secundă, bolidul Mercedes s-a transformat într-un morman de fiare. Bucăţi din maşină s-au împrăştiat pe circa 100 de metri.

Ambii tineri au rămas încarceraţi. Din păcate, în ciuda eforturilor echipelor medicale, Andrei C. nu a mai putut fi salvat. Andrei a plătit cu viaţa pentru teribilismul prietenului său.