Detalii şocante despre bătaia care a provocat divorţul cuplului Pitt-Jolie. „A apucat-o de umeri și a scuturat-o! L-a sufocat pe unul și l-a lovit pe altul peste faţă!”

Angelina Jolie îl acuză pe fostul ei soț că i-a atacat, în stare de ebrietate, pe ea și pe copiii lor în timpul unui zbor privat. Acest incident este şi kotivul pentru care bomba-sexy a solicitat divorşul de Brad Pitt.

05 oct. 2022, 12:16
Detalii şocante despre bătaia care a provocat divorţul cuplului Pitt-Jolie. „A apucat-o de umeri și a scuturat-o! L-a sufocat pe unul și l-a lovit pe altul peste faţă!”
Detalii şocante despre bătaia care a provocat divorţul cuplului Pitt-Jolie

Imformaţia a ieşit la iveală într-un proces în care cei doi doi se luptă pentru o vinărie din Franţa. Din declaraţiile date de Angelina Jolie reiese că aceasta îl acuză pe Brad Pitt că i-a atacat pe doi dintre copiii lor și a fost agresiv cu ea într-o călătorie cu avionul din 2016, actorul fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Brad Pitt a negat acuzațiile, iar un apropiat al actorului a declarat pentru BBC că afirmațiile  divei sunt false: „Ea continuă să refacă, să revizuiască și să-și reimagineze un eveniment care a avut loc în urmă cu șase ani, adăugând informații complet neadevărate de fiecare dată când nu reușește să obțină ceea ce își dorește. Povestea ei este în continuă evoluție”.

Un nou scandal la Hollywood. Brad Pitt o dă în judecată pe Angelina Jolie: „Asocieri și intenții otrăvitoare”

Primele acuzaţii legate de comportamentul abuziv al actorului din zborul din 14 septembrie 2016 au apărut în documente judiciare anterioare, inclusiv în acordul de divorț al fostului cuplu. Acum apar, însă, noi detalii, din dosarul în care cei doi se judecă pentru obținerea proprietății Chateau Miraval SA, o casă și o podgorie din sudul Franței, pe care le-a achiziționat împreună. Brad Pitt susține că el și fosta lui soție au convenit să nu-și vândă partea fără permisiunea celuilalt, dar Angelina Jolie contestă acest lucru și îl învinovățește pe actor pentru încheierea negocierilor privind achiziționarea părților sale din proprietate. Potrivit plângerii înregistrate, marți, actorul ar fost abuziv fizic și emoțional față de ea și cei șase copii ai lor – cu vârsta între 8 și 15 ani la acea vreme – în timpul zborului cu avionul privat.

Boala rară de care suferă Brad Pitt. Actorul este disperat: „Nimeni nu mă crede!”

Avocaţii angajaţi de Angelina Jolie susţin că aceasta a fost acuzată că este „prea indulgentă cu copiii”, iar la aterizare ar fi fost agresată: „Brad Pitt a apucat-o pe Angelina Jolie de cap și a scuturat-o, apoi a apucat-o de umeri și a scuturat-o din nou înainte de a o împinge în peretele băii. Apoi, a lovit tavanul avionului de mai multe ori, determinând-o pe să părăsească baia”. În plus, atunci când unul dintre copii a intervenit, ar fi avut loc alte scene şocante: „Copiii s-au repezit și toți au încercat cu curaj să se protejeze unii pe alții. Înainte de a se termina, Brad Pitt l-a sufocat pe unul dintre copii și l-a lovit pe altul peste față! Brad Pitt ieșea periodic din spatele avionului să țipe și să-i înjure. La un moment dat, a turnat bere pe Angelina Jolie; altă dată, a turnat bere și vin roșu peste copii”.

Incidentul a fost investigat de FBI în 2016, dar autoritățile au decis să nu depună acuzații. Anul trecut, un judecător a acordat custodia comună a copiilor ambilor părinți.