Detalii șocante despre decesul lui Nosfe ies la iveală. Artistul și-a prezis moartea cu trei luni înainte să se întâmple

Nosfe a prezentat mai multe imagini tulburătoare care i-au prezis moartea, înainte cu trei luni până să se întâmple tragedia.

10 nov. 2022, 11:38
Detalii șocante despre decesul lui Nosfe ies la iveală. Artistul și-a prezis moartea cu trei luni înainte să se întâmple

Nosfe a fost și va rămâne unul dintre cei mai apreciați rapperi români. A avut numeroase colaborări cu artiști mari din industria muzicală de la noi și a compus pentru mulți dintre aceștia. „Unchiu”, așa cum era poreclit de fani, fondatorul trupei Șatra B.E.N.Z., a murit subit la vârsta de 37 de ani, la câteva ore după ce a susținut un concert la Romaero, în cadrul evenimentului Trap Attack.

Imaginile care arat că Nosfe și-a prezis moartea

După moartea lui Nosfe, au început să iasă la iveală detalii despre decesul acestuia la care nimeni nu se aștepta. Artistul și-ar fi prezis decesul înainte cu trei luni. Fanii rapperului au observat lucruri șocante. Rapperul a posat pe 16 iulie, exact cu trei luni înainte să moară, pe 16 octombrie, un videoclip neobișnuit.

Citește și: Ți se face pielea de găină! Ce a apărut pe pagina de Instagram a lui Nosfe. ”Nosfe a trecut pe la noi în fuga lui prin viața asta”

Ceea ce au văzut fanii a fost clipul piesei „De ce tot zic c-am murit?!”, în care apare un sicriu care se închide și deschide. Oamenii au fost șocați de coincidența zilei de 16.

„Ce predic macabru 16/07- 16/10 rip”, ”Ceva nu îmi da bine, jur, îmi pare rău de ce s-a întâmplat, dar ceva dă cu virgulă”, „Vai, el a postat asta pe 16 iulie și a murit pe 16 octombrie”au fost câtvea dintre comentariile internauților.

„Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că soţul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Baloteşti, şi nu mai reacţionează. Imediat, poliţiştii oraşului Otopeni s-au deplasat la faţa locului, pentru efectuarea activităţilor din competenţă, unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani. De asemenea, la faţa locului s-a deplasat şi un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului respectiv, a precizat sursa citată. S-a relaţionat cu medicul legist, care s-a deplasat la faţa locului, iar după examinarea medico legală externă, trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea necropsiei. Cazul a fost preluat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, în cauză fiind deschis dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea”, se arăta într-un comunicat de presă de la acea vreme.

Citește și: Soţia lui Nosfe, distrusă de durere. Ce filmuleţ a postat cu artistul: „Mi-ai lăsat un gol în inimă, imens”