Soţia lui Nosfe, distrusă de durere. Ce filmuleţ a postat cu artistul: „Mi-ai lăsat un gol în inimă, imens”

Soţia lui Nosfe este distrusă de durere, după ce artistul s-a stins din viaţă, lăsând în urmă o mare de durere printre artiști, cunoscuți, dar mai ales apropiați. Acum, însă, soția lui, Mădălina Crețan, a făcut public un nou mesaj.

02 nov. 2022, 23:34
Soţia lui Nosfe, distrusă de durere. Ce filmuleţ a postat cu artistul: „Mi-ai lăsat un gol în inimă, imens”
Soţia lui Nosfe, distrusă de durere

Soţia lui Nosfe, distrusă de durere. Cei doi erau căsătoriți de mai bine de șapte ani, aveau împreună o fiică, iar moartea subită a artistului a îndurerat-o pe aceasta, care se uită în fiecare zi la pozele şi filmuleţele cu artistul.

Citeşte şi: Soția lui Nosfe nu își poate reveni după moartea artistului. Ce mesaj a transmis aceasta pe conturile de socializare

Soţia lui Nosfe, distrusă de durere

Recent, a postat im video amuzant cu Nosfe, pe TikTok, alături de care a scris un mesaj extrem de emoţionant. În încheiere, femeia i-a promis că vor fi împreună până în „ultima clipă.”

Steaua mea, pentru totdeauna!🤍 mi-e așa de dor de tine, see you again Nosfe… încă nu știu de ce ai plecat, dar știu ca îți e bine acolo, lângă Dumnezeu… îngerașul meu, mi-ai lăsat un gol în inimă, imens… împreuna, pana la ultima clipă… promit💔👼🏻🕊„, este mesajul postat de soţia lui Nosfe, pe TikTok.

@fly.nosfe Steaua mea, pentru totdeauna!🤍 mi-e așa de dor de tine, see you again Nosfe.. încă nu știu de ce ai plecat, dar știu ca îți e bine acolo, lângă Dumnezeu… îngerașul meu,mi-ai lăsat un gol în inimă, imens… împreuna, pana la ultima clipă.. promit💔👼🏻🕊 #nosfe #ingerulmeu #acumlecantiingerilor #16102022 #missyousomuchnosfe ♬ sunet original – valentina

Soţia lui Nosfe, primul interviu după decesul artistului

Mădălina Creţan a acordat primul interviu după moartea regretatului artist. Soția lui Nosfe a povestit cum contul ei de pe o rețea de socializare și a mai multor persoane din rândul apropiaților lor au fost dezactivate. Aceasta a dezvăluit că cei care au făcut acest lucru i-au acuzat că se folosesc de imaginea lui Nosfe.

Aceasta a mărturisit cine sunt cei care au încercat să le facă rău, dar și cine i-a rămas alături în urma decesului partenerului său. Soția lui Nosfe a mărturisit ce s-a întâmplat cu contul de Instagram al regretatului artist de muzică hip-hop. Aceasta a precizat că mai multe conturi din rândul apropiaților lor au fost dezactivate. Tot ea a mai menționat că cei care au făcut acest lucru i-au acuzat că se folosesc de numele cuiva.

Contul lui Nosfe nu a fost dezactivat, este vorba doar de contul meu, de contul DJ-ului Șatra B.E.N.Z., încă un producător din cercul acesta, sunt mai multe nume din jurul nostru. Am înțeles că s-au folosit de faptul că noi toți aveam, aceeași poză de profil cu Darius și ne-au acuzat că încercăm să ne folosim de imaginea cuiva și că nu sunt reale conturile.

Este vorba despre niște copii, sau de niste oameni cu minte de copil, care au făcut asta din pură răutate, iar motivul și scopul nu am cum să îl înțeleg.”, a declarat Madalina, soția regretatului artist Nosfe, pentru Antena Stars.

Rapperul Nosfe, pe numele lui real Darius Vlad Crețan, s-a stins din viață pe 16 octombrie, în incinta casei sale, la scurt timp după ce a susținut un concert. După nenumărate speculații, colegii artistului au transmis, prin intermediului unui comunicat de presă, că Nosfe, îndrăgitul artist, s-a stins din viață în urma unui infarct miocardic. Artistul avea doar 37 de ani.