Detalii şocante despre familia moartă în accidentul din Neamţ. Şoferul era în cârje după alt accident

Apar noi informații despre tragedia din județul Neamț. Doi părinți, copilul lor de 9 ani și nepotul de 11 ani au murit după ce s-au izbit cu mașina de o autoutilitară. Bărbatul care se afla la volanul mașinii suferise un accident de muncă și era în cârje.

13 oct. 2022, 11:18

Tragedie în această dimineață pe E85 / DN 2 în județul Neamț. Doi părinți și doi copii în vârstă de 9 și 11 ani au murit după ce s-au izbit cu mașina de o autoutilitară. Singurul supraviețuitor din autoturism este unul dintre copiii cuplului care a murit. Băiatul de 14 ani a fost scos din maşină de martori şi transportat la spital în Roman.

„Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un autoturism se deplasa pe drumul judeţean 208, dinspre Mirceşti, ajuns în intersecţia cu E85, ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 56 ani, din judeţul Prahova, în condiţii ce vor fi stabilite în cursul anchetei. Din nefericire, în urma evenimentului rutier, a rezultat decesul a patru persoane din Roznov, aflate în autoturismul în cauză, şi rănirea alteia”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

Între timp, apar noi detalii despre familia care a murit în accident. Din primele date, victimele erau din localitatea Roznov. Primarul Vasile Pavăl a declarat pentru zch.ro că îi cunoştea.

Citeşte şi: Tânăr de 19 ani accidentat mortal pe Şoseaua Antiaeriană din Bucureşti

„Tatăl a fost chiar ieri dimineaţă la mine, la primărie şi am stat de vorbă cu el. Asta-i viaţa, fugim şi nu ştim ce se întâmplă într-o clipă. Aveau mai multe probleme, cu terenuri, cu casa. A mai avut un accident înainte, a căzut de pe o schelă din ce am înţeles, era în cârje. Chiar m-am mirat cum a reuşit să urce scările la primărie. Am rugat un băiat să-l ajute să coboare când a plecat din biroul meu. Nu ştiu cum de s-a dus la Iaşi în situaţia în care era şi cum a condus maşina. A venit şi am discutat să-i dăm ajutorul pentru încălzire… Parcă nu-mi vine a crede, un băiat atât de tânăr!”, a povestit primarul din Roznov.