Detalii şocante despre cazul bebeluşului abandonat de mamă într-o casă părăsită. Ce a făcut femeia zilnic

Apar noi detalii şocante în cazul femeii din judeţul Olt, care şi-a abandonat bebeluşul într-o casă părăsită, fără uşi şi fără ferestre. Între timp, bebeluşul abandonat de mamă într-o cutie de carton este în stare critică. Medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire. Femeia, văduvă, le-a spus anchetatorilor că a ascuns copilul "de ruşine".

RomaniaTV.net
03 feb. 2020, 12:34
Detalii şocante despre cazul bebeluşului abandonat de mamă într-o casă părăsită. Ce a făcut femeia zilnic

Femeia din judeţul Olt care şi-a abandonat bebeluşul într-o casă părăsită era infirmieră la spitalul din Balş. Aceasta şi-a continuat viaţa de zi cu zi ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Mergea zilnic la muncă, iar la cel mic se ducea doar o dată pe zi pentru a-l alăpta.  

Copilul era în viaţă în momentul în care a fost descoperit de către autorităţi şi era îmbrăcat şi acoperit cu o pătură. Nou-născutul a fost preluat de un echipaj de la Ambulanţă şi transportat la spital pentru mai multe investigaţii.

Citeşte şi Bebeluş de doar trei zile abondat de mamă. Copilul a fost găsit într-o cutie de carton

„A fost găsit în șoc hipotermic, cu hipotermie severă, 32 grade temperature cutanată, cu glicemie nedetectabilă. În momentul de față este în incubator, cu temperatură cutanată în creștere, cu perfuzie, cu glicemia echilibrată și în curs de echilibrare și a celorlați parametri”, a declarat Lucica Alexe, șef Secție Neonatologie în cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina.

Audiată de către anchetatori,  la început femeia le-a spus că nu ea este cea care ar fi dat viaţă acelui copil. După ce a fost supusă unei expertize medico-legale şi astfel s-a stabilit că a născut de curând, femeia şi-a schimbat declaraţiile, însă în continuare a fost incoerentă. Le-a spus anchetatorilor mai întâi că a vrut să nască la spitalul din Slatina, unde s-ar fi prezentat fără cartea de identitate, motiv pentru care personalul medical ar fi trimis-o acasă.


loading...