Detalii șocante despre medicul de familie din Botoșani, în locuința căruia polițiștii au găsit peste 100.000 euro

Medicul de familie din Mitoc, județul Botoșani, dădea scutiri elevilor contra cost și făcea internări fictive. În prezent, medicul a fost plasat sub control judiciar.

22 mai 2023, 16:09
Detalii șocante despre medicul de familie din Botoșani, în locuința căruia polițiștii au găsit peste 100.000 euro

Medicul de familie din Botoșani, în locuința căruia polițiștii au găsit peste 100.000 de euro la percheziții, taxa absolut orice serviciu și se comporta urât cu pacienții, scrie botosaneanul.ro. Medicul era cunoscut în tot județul pentru faptul că oferea scutiri contra cost elevilor care aveau nevoie pentru a-și justifica lipsa de la ore. Acesta ajunsese atât de cunoscut pentru faptul că vindea scutiri, încât unele licee nu mai acceptau scutiri parafate de el.

Citește și: Dan Tesloianu, medicul acuzat că monta stimulatoare cardiace luate de la cadavre, a fost plasat în arest la domiciliu

30 de lei solicita și pentru a elibera o trimitere.

Și asta nu este tot, un bărbat din localitate a povestit că medicul ar fi folosit datele copiilor săi și le-ar fi făcut internări fictive în spital. Acesta a aflat cu stupoare că cei mici ar figura cu peste 40 de internări în spital, în condițiile în care copiii nu au fost niciodată internați și nu au beneficiat de servicii medicale, mai scrie sursa citată.

Citește și: Noi acuzații în cazul medicului chirurg din Craiova acuzat că a omorât patru persoane: ”A ieșit și ne-a spus că a tăiat greșit și că-i pare rău”