Detalii şocante din dosarul tinerei al cărei cadavru a fost găsit ars într-o valiză la Ghimpaţi. Sabina era vie când a fost incendiată

Procurorii au finalizat ancheta în cazul Sabinei, femeia al cărei cadavru a fost găsit într-o valiză incendiată pe marginea unui drum din Ghimpaţi. Trei persoane, respectiv surorile Elena şi Silvia Constantin şi Giani-Alexandru Dinu, au fost trimise în judecată pentru omor calificat şi profanare de cadavre. Între timp, din rechizitoriul procurorilor aflăm detalii şocante: Sabina a fost bătută de cei trei, apoi au pus-o într-o valiză pe care au abandonat-o pe marginea unui drum, nu înainte de a-i da foc. În momentul incendierii, femeie încă trăia, susţin anchetatorii.

26 apr. 2021, 15:16
Detalii şocante din dosarul tinerei al cărei cadavru a fost găsit ars într-o valiză la Ghimpaţi. Sabina era vie când a fost incendiată
Femeia arsă în geamantan a fost înmormântată

Cadavrul Sabinei a fost găsit la sfârşitul lunii octombrie anul trecut într-o valiză şi incendiată pe un câmp de pe DN 6, din apropiere de Ghimpaţi, judeţul Giurgiu. Un şofer de TIR a oprit în momentul în care a văzut incendiul şi a sunat la 112. După el, mai multe maşini s-au oprit la faţa locului, iar şoferii au stins flăcările cu extinctoarele.

În interiorul valizei, anchetatorii au găsit cadavrul carbonizat al unei femei. O săptămână mai târziu criminaliștii au stabilit identitatea victimei: Sabina Mircea, în vârstă de 32 de ani şi mamă a unui băiat.

Citeşte şi: De ce a fost ucisă Sabina! Motivul pentru care a fost ucisă și incendiată într-o valiză

Au urmat zeci de audieri, la finalul cărora trei persoane au fost arestate. Este vorba despre surorile Elena şi Silvia Constantin şi Giani-Alexandru Dinu.

În urma cercetărilor, procurorii au stabilit că cele două surori au traficat-o pe Sabina înainte s-o ucidă. De asemenea, femeia ucisă era adesea bătută de cei trei.

Conform Antena 3, la audieri Elena Constantin a povestit că „Mircea Mihaela mai era bătută uneori de către Constantin Silvia şi Dinu Giani. Acesta din urmă fie era gelos, fie era nemulţumit că Sabina a vorbit urât cu clienţii şi au plecat. Revin şi arăt că bătaia dată Sabinei de noi trei a durat aprox. 10 min. Nu am dat în ea în o anumită ordine, cum s-a nimerit aşa am dat. O loveam unde se nimerea, nu vizam o zonă anume”.

Şi Dinu Giani-Alexandru a recunoscut că „noi am lovit pe unde am nimerit, dar Sabinei nu i-a curs mult sânge”. Mai mult, „la un moment dat Samira a luat din bucătărie o lingură din lemn şi a lovit-o de multe ori în cap pe Sabina după care a lăsat-o şi, tot din bucătărie a luat un cuţit mare cu plăsele de culoare neagră şi a început să o lovească în cap pe Sabina cu mânerul cuţitului. Samira ţinea cuţitul de vârf în timp ce lovea. Ulterior am observat că Sabina avea mai multe tăieturi pe cap, tăieturi ce au putut fi produse doar cu cuţitul”.

Citeşte şi: Femeia arsă în valiză în Giurgiu, înmormântată în secret de familie

Ajunse în arest, cele două surori au pus la cale un plan să scape de pușcărie, mai scrie Antena 3.

„Samira: – Ăsta a zis tot, tot, tot. Trebuia să vorbim noi de acolo, din casă, și nu ne mai lua nici cu omorul! Ăsta i-a zis și locurile unde am bătut-o.

Elena: – Toate.

Samira: – Da, dar vezi tu, nu se poate 2 contra 1. Nu se poate 3… cu unul singur. N-are cum, ai înțeles? …. N-are cum, unu contra doi! ……Dacă el tăcea din gură, nu era atâta…”.

Elena: – Da, da, da……cu capu-n! Nu știi ce-avea-n cap?! Ce dracului!? Ești nebună!? Și tot corpul ei era……din cap până în picioare! Trebuia atunci s-o aruncăm la marginea pădurii, așa trebuia să-i facem! Nu trebuia să……Dar asta este acuma, așa a vrut Dumnezeu să se-ntâmple, așa s-a întâmplat! Și acum Dumnezeu pe noi ne lasă și fără copii, și fără nimica!

Samira: – Eu, una, sincer, n-am…nici un regret… pentru ce-am făcut! Nu. Nu-mi pare rău! Ție-ți pare?

Elena: (râde) – Îmi pare rău că suntem aici, în *** mea!

Samira: – Păi și mie tot d-asta îmi pare rău! Îmi pare rău de copiii mei!

Elena: – De copiii noștri!

Samira: – Îmi pare rău de copiii mei, îmi pare rău de mama!

Elena: – De ea-mi pare rău, îți dai seama!!?

Samira: – De ea, mă *** în gura ei și-n…focul care a ars pă ea!

Elena: Îhi…

Samira: – Nu mă interesează… Asta e, când faci niște chestii, trebuie să ți le asumi! Nimeni nu scapă…nepedepsit!

Elena: – Nepedepsit…

Samira: – Dar, în *** mea, să ne pedepsească pentru ce-am făcut, că n-am omorât-o noi! C-avea semnele alea…Dacă n-avea semnele alea, chemam Salvarea!”.