De ce a fost ucisă Sabina! Motivul pentru care a fost ucisă și incendiată într-o valiză

Mărturie incendiară din dosarul femeii incendiate la marginea unui drum din Ghimpați. Femeia ar fi fost victima unei grupări infracționale din București și Giurgiu, iar aceștia au ucis-o din răzbunare.

RomaniaTV.net
13 nov. 2020, 16:58
De ce a fost ucisă Sabina! Motivul pentru care a fost ucisă și incendiată într-o valiză

De ce a fost ucisă Sabina. Conform reporterilor Antena 3, femeia ar fi fost victima unei grupări infracționale din București și Giurgiu. Aceștia au ucis-o pentru a se răzbuna pentru că a ajutat un cetățean de origine norvegiană care căzuse în plasa interlopilor. Bărbatul din Norvegia susține că infractorii români i-au furat prin diferite metode suma de 100.000 de euro, iar Sabina Mircea l-ar fi ajutat să îi găsească.

Citește și: Noi dezvăluiri în cazul tinerei ucise şi incendiate în Ghimpaţi. Sabina ar fi fost lovită în cap cu un topor

Muzician de origine norvegiană, Dag Langerud, a declarat pentru Antena 3 faptul că a cunoscut-o pe Sabina în anul 2016, când a ajutat-o cu bani și i-a găsit un loc de muncă. Acesta susține că femeia ucisă cu brutalitate era decenta și își creștea cu greu fiul.

De ce a fost ucisă Sabina. Mărturia bărbatului

‘De ce a fost ucisă Sabina! Ceea ce pot să spun este că Sabina cerşea când am întâlnit-o, împreună cu băiatul ei. Am ajutat-o să-şi găsească o locuinţă şi un loc de muncă la un restaurant. Ulterior a renunţat la restaurant şi a început să lucreze la un club de striptease, ceea ce nu mi-a plăcut. Era o fată neliniştită şi traumatizată” a spus acesta.

Citește și: Criminalul fetei incendiate într-o valiză a fost prins. Cine este cel care a ucis-o pe Sabina

Sabina ar fi încercat să îl ajute pe bărbatul de origine norvegiană în momentul în care acesta căzuse în plasa unor infractori din Pantelimon. Infractorii i-au cerut bărbatului suma de 100.000 de euro pentru o așa-zisă afacere. Ulterior, aceștia s-au dat drept polițiști și procurori și i-au cerut și mai mulți bani.

Femeia ucisă la Ghimpați ar făcut fotografiat casele infractorilor și le-ar fi căutat prin gunoi. Însă, toate aceste lucruri i-ar fi supărat pe indivizi.

Motivul pentru care a fost ucisă Sabina

„Aveau și motiv. Sunt infractori. Au jurat răzbunare. Sabina a trimis dovezi că unul dintre membrii grupării deținea un apartament în Marea Britanie din banii furaţi de la mine. Sabina a găsit o factură în gunoiul lor și aș fi putut să mă duc după ei în UK. Ei au spălat bani și au fugit de procese din Romania”, spune norvegianul.