Femeia arsă în valiză în Giurgiu, înmormântată în secret de familie

Femeia arsă în valiză în Giurgiu a fost îngropată în mare secret de familie. La înmormantarea femeii în vârstă de 32 de ani au fost prezenti doar patru oameni. Poliţiştii îl caută încă pe cel care a ucis-o.

RomaniaTV.net
12 nov. 2020, 15:42
Femeia arsă în valiză în Giurgiu, înmormântată în secret de familie
Femeia arsă în geamantan a fost înmormântată

Femeia arsă în valiză în Giurgiu și găsită într-un sanț în apropiere de localitatea Ghimpați din județul Giurgiu a fost înmormântată. La cimitir au fost prezente doar patru persoane: preotul, doi verișori și un apropiat.

Pentru înmormântare, rudele fetei au cerut ajutorul primarului din Giurgiu, fost coleg de serviciu cu mama ei.

În ultima vreme, victima a rupt legăturile cu cei apropiați, inclusiv cu tatăl ei.

„Stiu a cui e vina. Fiecare o sa raspundă in fata divinitati. Venea la noi mereu, a avut usa deschisa mereu. Fosta sotie am inteles ca nu o primea. În ultima perioadă nu mi-a mai raspuns si nu a mai venit la noi”, povesteşte tatăl fetei.

Cadavrul tinerei a fost găsit vineri seara de polițiștii din Ghimpați după un apel la 112. Un şofer de TIR a alertat autorităţile, precizând că pe DN 6 între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor a văzut un incendiu.

Echipele de intervenţie au descoperit cadavrul unei femei complet carbonizat.

„La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă complexă, condusă de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, care a indetificat un cadavru de sex feminin carbonizat în procent de 90%”, a anunţat IPJ Giurgiu.

Cum a murit femeia al cărei cadavru ars a fost găsit pe marginea drumului în Giurgiu. Ce au stabilit legiştii

Femeia arsă în valiză în Giurgiu.

Medicii legişti au finalizat autopsia în cazul femeii al cărei cadavru a fost găsit vineri seara incendiat pe marginea Drumului Naţional 6 între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor, din judeţul Giurgiu. Potrivit primelor informaţii tânăra ar fi suferit un şoc hemoragic şi traumatic. Cu alte cuvinte, femeia era moartă când a fost incendiată într-o valiză.

Potrivit România TV  tânără ucisă și incendiată avea înălțimea 1,60-1,65 m, greutatea 50-55 kg, corpolență atletică, părul șaten, drept, de lungime mijlocie, urechile mici și depărtate, dinții în stare bună, fără carii, compleți, cu excepția incisivului mic din dreapta-sus, care lipsește, numărul la încălțăminte 35-36, sânii mici, subdezvoltați în raport cu corpul, fără cicatrice sau tatuaje.