Detalii ŞOCANTE după accidentul din Constanţa. A condus spre moarte pentru că iubita nu i-a răspuns la telefon

Detalii şocante ies la iveală despre sfârşitul tânărului din Constanţa care a murit după ce a intrat cu maşina pe contrasens şi a lovit alt autoturism. Martorii spun că tânărul era băut şi nervos că nu reuşea să dea de iubita lui.

RomaniaTV.net
21 mart. 2015, 09:55
Detalii ŞOCANTE după accidentul din Constanţa. A condus spre moarte pentru că iubita nu i-a răspuns la telefon

Un tânăr de 26 ani, din Constanţa a murit zilele trecute după un teribil accident rutier produs pe b-dul Aurel Vlaicu, când s-a ciocnit frontal de un alt autoturism. Iniţial s-a crezut că tânărul a pierdut controlul asupra direcţiei, dar ultimele detalii obţinute de anchetatori arată că de fapt Răzvan, aşa cum se numea victima, ştia foarte bine ce face.

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede că tânărul nici nu a încercat să evite impactul. Mai mult, pe şoseaua din Constanţa pe care s-a petrecut nenorocirea nu s-a găsit nicio urmă de frânare.

Accident între un autoturism şi un microbuz. Şapte persoane au fost rănite VIDEO

Martorii spun că maşina tânărului mirosea a alcool şi că prietenii săi au povestit că acesta băuse, supărat că iubita nu i-a răspuns la telefon. Apoi a decis să plece cu maşina, dar nimeni nu s-a gândit că putea face aşa ceva.