Detalii șocante ies la iveală în cazul sinuciderii lui Marius, tânărul de 21 de ani din Iași. Totul a fost filmat pas cu pas chiar de el. Mesajul postat de acesta cu o zi înainte de tragedie

Ultimele clipe din viața lui Marius, tânărul de 21 de ani din Iași care a decis să-și pună capăt zilelor, au fost filmate cu telefonul mobil chiar de el.

13 sept. 2023, 10:24
Detalii șocante ies la iveală în cazul sinuciderii lui Marius, tânărul de 21 de ani din Iași. Totul a fost filmat pas cu pas chiar de el. Mesajul postat de acesta cu o zi înainte de tragedie
Ultimele clipe din viața lui Marius au fost filmate cu telefonul

Marius, tânărul din Iași care a decis să-și încheie socotelile cu viața la doar 21 de ani, și-a înregistrat moartea cu telefonul mobil. Ancheta în acest caz continuă, dar lucrurile devin din ce în ce mai clare. În telefonul său a fost găsită o filmare de peste 30 de minute.

În înregistrarea video se observă cum Marius se spânzură. Polițiștii au fost cei care au descoprit imaginile șocante. Filmarea a ajuns și la familia tânărului, dar nimeni nu a avut tăria să o vizioneze.

„El a filmat totul… Există o filmare în telefonul lui, în care se vede cum moare și mai este încă vreo jumătate de oră de film. Eu nu m-am putut uita. Am pus telefonul lui într-o cutie și gata”, a spus mama lui Marius, potrivit BZI.

Citește și: Sinucidere șocantă în Iași. Marius a cerut să își vadă bebelușul, apoi s-a spânzurat

Femeia e de părere că fiul ei a recurs la gestul extrem din cauza unei relații eșuate.

„Nu știu ce a fost între ei pentru că el nu ne-a spus nouă. Era un băiat foarte bun, nu înțeleg de ce a făcut asta. El a vorbit cu o fată, fata a născut și la un moment dat a aflat că nu este copilul lui. A suferit foarte mult. Ea a venit la înmormântare și a lăsat doi trandafiri, nu a stat. Cred că de aici a plecat totul… Poliția a văzut mesajele dintre ei”, a mai spus mama tânărului.

Marius avea 21 de ani, iar săptămâna trecută a decis să-și pună capăt zilelor. În ultimul timp era destul de abătut și nimeni nu știa ce se întâmplă cu el. Ultima lui postare de pe rețele de socializare este una cutremurătoare, de parcă ar fi vrut să tragă un semnal de alarmă, chiar cu o zi înainte de tragedie.

„Nimănui nu-i pasă de tine până nu ești bogat sau mort”, se arată în ultima postare distribuită de Marius pe Facebook.

Miercuri ar fi mers până în orașul Hârlău, însoțit de doi prieteni, iar când s-a întors de aici i-a rugat pe aceștia să îl lase la ultimul copac din satul Sticlăria.

Citește și: Femeie înjunghiată de iubit, în București. Agresorul a amenințat timp de 16 ore că se sinucide

A coborât din mașină și le-a spus amicilor să meargă la iubita lui și să o roage să vină până acolo cu bebelușul pe care îl aveau împreună. Nu a mai apucat să își vadă copilul pentru că s-a sinucis. Imediat după ce a aflat despre tragedie, mama tânărului a cerut ajutor, dar a fost prea târziu. Polițiștii ieșeni au deschis o anchetă.

„La data de 6 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Hârlău au fost sesizați, prin apel unic de urgență 112, de către o femeie cu privire la faptul că fiul acesteia a plecat de la domiciliu din data de 05 septembrie a.c. și nu a mai revenit. Din cercetările efectuate de către polițiști, tânărul a fost găsit decedat într-o pădure din comuna Scobinți. Pe corpul persoanei nu au fost identificate urme vizibile de violență. A fost emisă ordonanța de efectuare a necropsiei medico-legale în vederea stabilirii cauzei decesului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Cercetările continuă”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.