Femeie înjunghiată de iubit, în București. Agresorul a amenințat timp de 16 ore că se sinucide

O femeie din București a fost înjunghiată de iubit, după ce l-a anunțat că vrea să îl părăsească. După ce a comis fapta, bărbatul a amenințat mai bine de 16 ore că se sinucide.

11 sept. 2023, 23:04
Femeie înjunghiată de iubit, în București. Agresorul a amenințat timp de 16 ore că se sinucide

O femeie de 30 de ani din București a alertat autoritățile, după ce a fost rănită de iubitul său. Tânăra a fost înjunghiată de mai multe ori și a ajuns în stare gravă la spital, în timp ce concubinul a amenințat că se aruncă de la etaj. Salvatorii și negociatorii au încercat timp de aproximativ 16 ore să îl convingă să nu facă un gest necugetat.

Citește și: Cum au murit Viorel şi Violeta, cei doi soţi găsiţi fără viaţă la Gura Portiţei. Dezvăluiri cumplite despre crimă, trei fete rămân orfane

Femeie înjunghiată de iubitul sinucigaș

Alerta a fost dată în noaptea de duminică spre luni. O femeie de 30 de ani din București a anunțat că iubitul său, în vârstă de 57 de ani, a înjunghiat-o și amenință că se sinucide. Totul a pornit de la o ceartă în care femeia și-a anunțat partenerul că vrea să încheie relația. Victima și-a sunat o prietenă pe care a rugat-o să o ajute să se mute din apartamentul în care stătea cu individul, timp în care, orbit de furie la auzul veștii, bărbatul a pus mâna pe un cuțit și și-a înjunghiat de mai multe ori partenera. Țipetele celor doi au fost auzite și de vecini. La venirea prietenei femeii, bărbatul a agresat-o și pe ea, de față cu cei doi copii ai femeilor.

Cele două au reușit să o ia pe fiica victimei și să părăsească imobilul. Femeia înjunghiată a ajuns la spitalul Foreasca, cuțitul ajungând să îi peforeze un plămân. Agresorul s-a baricadat în apartamentul unde a avut loc incidentul și a amenințat că se aruncă de la etaj. În timpul intervenției negociatorilor din cadrul Poliției Capitalei. a pompierilor din cadrul ISU-BIF și echipajelor din cadrul SABIF, bărbatul a cerut să vorbească cu fiica victimei sale, în vârstă de 8 ani. Au fost prezenți inclusiv alpiniști care erau pregătiți să escaladeze blocul pentru a-l împiedica pe individ să se arunce.

„La data de 10 septembrie a.c., Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti -Secţia 1 a fost sesizată cu privire la faptul că, în timp ce se aflau într-un apartament, situat la etajul 8 al unui bloc de locuinţe, din Sectorul 1, o femeie ar fi fost agresată de către concubinul său, care i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu un obiect tăietor-înţepător. În sprijinul victimei a intervenit o altă femeie, cunoştinţă a celor doi concubini, care ar fi fost lovită de către bărbat, suferind o plagă la nivelul antebraţului. La momentul agresiunii, în imobil se mai aflau şi 2 minori, fiica concubinei, în vârstă de 9 ani şi fiul celei de a doua femei, în vârstă de 14 ani”, a transmis Poliţia Capitalei.

După 16 ore în care individul a amenințat că se aruncă de pe bloc, polițiștii au reușit să îl imobilizeze. Acesta a fost coborât din apartament și preluat de un echipaj al ambulanței, pentru a fi transportat la spital, apoi la sediul poliției.

„În urma activităților specifice, bărbatul a fost imobilizat de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale -Poliția Capitalei și SIAS-IGPR. În urma intervenției nu au rezultat victime, bărbatul urmând a fi condus la sediul Poliției, în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale ce se impun”, a transmis DGPMB.

Cercetările în acest caz au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri-DGPMB.

Citește și: Crimă teribilă în Turda! Un bărbat și-a înjunghiat iubita cu 38 de ani mai tânără și apoi și-a luat viața