Scene desprinse din filmele de groază în Alba Iulia! Tată și fiul său de un an, găsiți spânzurați în apartament

Un bărbat şi fiul său, în vârstă de un an, au fost găsiţi spânzuraţi într-un apartament din Alba Iulia, după ce poliţiştii, alertaţi de mama copilului, îngrijorată în urma unor mesaje primite de la fostul său partener, au pătruns în locuinţă prin forţarea uşii, a anunţat, duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

26 mart. 2023, 10:31
Scene desprinse din filmele de groază în Alba Iulia! Tată și fiul său de un an, găsiți spânzurați în apartament
Crimă șocantă în Ilfov!

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 01,00, o femeie de 25 de ani, din Alba Iulia, a sunat la 112, exprimându-şi îngrijorarea în legătură cu fiul său, în vârstă de un an, pe care-l lăsase în grija fostului său partener, un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Alba Iulia. Femeia ar fi avut un schimb de mesaje cu bărbatul, fără ca din acestea să rezulte, în mod explicit, faptul că viaţa minorului ar fi în pericol.

Citește și Crimă șocantă în Maramureș! O femeie și-a ucis mama, apoi s-a ascuns în pădurea din spatele casei

„Iniţial, bărbatul a răspuns la telefon şi a dat asigurări că fiul său este bine, exprimându-şi disponibilitatea de a demonstra acest lucru, însă a refuzat să comunice unde se află, iar ulterior nu a răspuns la telefon şi nici la uşa apartamentului situat într-un bloc de pe strada Livezii din Alba Iulia, în care locuia cu chirie. Poliţiştii l-au identificat pe proprietarul apartamentului, un bărbat din municipiul Turda, judeţul Cluj, care nu şi-a dat acordul pentru forţarea uşii apartamentului şi s-a deplasat la Alba Iulia pentru a deschide şi a permite accesul poliţiştilor în apartament”, se menţionează în comunicatul celor de la IPJ Alba.

Ușa de acces de la apartament era blocată din interior, așa că oamenii legii au reușit să pătrundă în apartament prin forțarea ei. Acolo i-au găsit pe tată și pe fiul lui spânzurați.

Citește și Crimă șocantă în Ilfov! Un băiat și-a găsit părinții înjunghiați în casă. Criminalul este fostul ginere al celor doi soți

O echipă complexă formată din poliţişti criminalişti şi de investigaţii criminale a ajuns la fața locului și a efectuat cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.