Detalii şocante în cazul crimei nepotului lui George Coşbuc. Incredibil ce a făcut principalul suspect chiar a doua zi

Detalii şocante ies la iveală în cazul adolescentului de 17 ani, acuzat că a ars de viu un nepot de-al lui George Coşbuc. La câteva ore de la presupusa crimă, tânărul s-a comportat de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Adolescentul a mers liniştit să se tundă. Mai mult, băiatul i-ar fi ajutat pe soţia şi pe apropiaţii dispărutului să îl caute în fabrică şi în jurul acesteia.

RomaniaTV.net
06 aug. 2018, 08:04
Detalii şocante în cazul crimei nepotului lui George Coşbuc. Incredibil ce a făcut principalul suspect chiar a doua zi

Nepotul lui George Coşbuc fost văzut ultima dată de către familie miercuri, când a plecat către fabrica de prelucrare a lemnului din localitatea Coșbuc, unde trebuia să rămână până a doua zi, pentru a păzi fabrica.

În toiul nopţii, familia a primit un telefon straniu de la acesta în care a auzit cum se văieta, iar când l-au căutat la fabrică acesta nu a mai fost de găsit.

În fabrică mai era doar tânărul de 17 ani,  el fiind observat de camerele de supraveghere intrând de mai multe ori împreună cu bărbatul de 61 de ani în camera centralei. Astfel, adolescentul a devenit principalul suspect în acest caz.  Băiatul nu s-a dat în nicio clipă de gol, ba chiar a ajutat familia la căutări. Totul a fost în zadar. Bărbatul de 61 de ani nu a fost găsit.

La un moment dat, centrala termică a fabricii de prelucrare a lemnului s-a oprit brusc iar senzorii indicau că înăuntru s-ar afla corpuri străine. Anchetatorii şi-au dat seama că bărbatul de 61 de ani a ars de viu.

Principalul suspect şi-a văzut în continuare de treburile sale, iar a doua zi a mers la frizerie să se tundă. Acesta a fost ridicat de poliţişti şi dus la audieri. În primă fază şi-a recunoscut fapta, însă ulterior a negat totul. A fost arestat preventiv pentru 30 de zile.