Un tânăr drogat și-a băgat iubita în portbagaj și a dat foc mașinii, după o ceartă mai aprinsă

Discuțiile aprinse cu iubita l-au făcut pe un tânăr din București să recurgă la un gest de-a dreptul șocant.

06 feb. 2023, 10:32
Un tânăr drogat și-a băgat iubita în portbagaj și a dat foc mașinii, după o ceartă mai aprinsă

Bucureșteanul s-a certat cu iubita lui în timp ce se aflau în mașină. Discuțiile aprinse au pornit de la o datorie de 1.500 de lei. Bărbatul, aflat sub influența consumului de cocaină, și-a băgat iubita în portbagaj, iar apoi a dat foc mașinii.

Din fericire, tânăra a reușit să sune la 112, iar STS a localizat mașina. Polițiștii au salvat-o la timp și au evitat, astfel, o adevărată tragedie.

Incidentul s-a petrecut luni dimineață. Tânăra a spus la 112 că iubitul ei a agresat-o fizic și a forțat-o să intre în portbagajul mașinii, dupa care s-a urcat la volan și a pornit într-o direcție necunoscută.

Citește și Accident grav în Giurgiu. Un şofer a testat „parcarea verticală”. În Tulcea, accident mortal provocat de un şofer drogat

Operatorul STS i-a trimis tinerei un link de localizare și în acest fel s-a reușit monitoriarea traseului parcurs de aceștia. Fata a reușit să ceară ajutor poliției când era deja în portbagajul mașinii. Traseul urmat de autoturismul în care se afla a fost comunicat tuturor echipajelor de siguranță publică și rutieră aflate în serviciu. Mai mult, au fost chemate forțe suplimentare pentru salvarea femeii.

Un echipaj al Brigăzii Rutiere a văzut autoturismul oprit pe un câmp în apropiere de strada Mărului, sector 3, în jurul orei 05.10.

Oamenii legii s-au apropiat de mașină și au observat foc cu flacără deschisă pe scaunul șoferului. Din portbagaj au auzit țipetele tinerei și au intervenit rapid pentru a o elibera și pentru a stinge focul. Dacă oamenii legii nu reușeau să ajungă la timp, incidentul s-ar fi transformat într-o tragedie.

Citește și Carambol cu trei mașini pe Șoseaua Vitan – Bârzești. Două eleve care mergeau pe trotuar au fost lovite de o mașină răstunată. Unul dintre șoferi era drogat cu cocaină

Polițiștii l-au găsit și pe agresor foarte aproape de locul unde fusese abandonat autoturismul. Tânăra a primit îngrijiri medicale la fața locului și nu a fost nevoie să fie transportată la spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultat 0,31 mg/l și cu aparatul DRUGTEST rezultatul fiind pozitiv la cocaină.

Ce spun oamenii legii

„În această dimineață, 6 februarie 2023, în jurul orei 4.40, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au fost sesizați de o femeie cu privire la faptul că, în urma unor divergențe cu partenerul său, acesta ar fi agresat-o fizic și ar fi forțat-o să intre în portbagajul unui autoturism, cu care a plecat într-o direcție necunoscută.

Operatorul Serviciului de Telecomunicații Speciale i-a transmis un link de localizare cu ajutorul căruia s-a reușit monitorizarea traseului parcurs, acesta fiind comunicat tuturor echipajelor de poliție aflate în serviciu.

În jurul orei 4.50, un echipaj al Brigăzii Rutiere a depistat autoturismul, pe un câmp din Sectorul 3. În momentul în care s-au apropiat de autoturism au observat flacără deschisă în interior, moment în care au intervenit, pentru scoaterea femeii din portbagaj și pentru stingerea incendiului cu extinctoarele din dotare.

În vederea acordării de îngrijiri la fața locului a fost solicitat un echipaj medical.

La scurt timp, în zona unei stații peco, din apropiere, a fost depistat conducătorul auto, care a fost imobilizat de un alt echipaj al Brigăzii Rutiere.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma testării cu aparatul DrugTest, acesta a relevat prezența unei substanțe interzise în organism.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul Omoruri și Parchetul de pe lângă Tribunalul București, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul și pentru luarea măsurilor legale”, a transmis Poliția Capitalei.