Detalii şocante în cazul omului de afaceri găsit mort în portbagaj

Bărbatul mort, găsit în portabagajul unei maşini abandonate lângă o secţie de poliţie din Bucureşti, a fost identificat. Victima este un sirian de 53 de ani, administrator al hotelului Perla Majestic, din staţiunea Olimp. Necropsia nu a scos la iveală clar cauza morţii, dar anchetatorii merg pe ipoteza unei crime, fie prin otrăvire, fie prin asfixiere. Apropiaţii sunt şocaţi şi cred că asasinatul ar putea avea legătură cu patima bărbatului pentru jocurile de noroc.

10 apr. 2015, 05:52
Detalii şocante în cazul omului de afaceri găsit mort în portbagaj

Haj Saleh Moustafa colabora cu unul dintre cei mai bogaţi oameni din România, Mohammad Murad şi lucra pentru un grup hotelier de pe litoral. Bărbatul era căsătorit cu o româncă şi avea o fetiţă de opt ani, dar cu toate că era stabilit cu familia la Bucureşti, stătea des şi în Constanţa, unde avea şi un apartament de serviciu, într-un hotel.

Autoturismul în care a fost găsit mort a fost declarat furat în luna decembrie a anului trecut, la scurt timp după ce familia sirianului a anunţat că acesta a dispărut. Maşina aparţine firmei lui Mohammad Murad, care i-a dat-o printr-un contract de comodat.

În cadrul comunităţii siriene din România se zvoneşte că bărbatul frecventa des cazinourile şi din această cautză avea datorii, iar felul în care a fost asasinatîi duce cu gândul pe apropiaţi şi la o reglare de conturi. Medicii legişti au găsit pe trupul victimei doar răni superficiale. Ei speră să elucideze misterul morţii după ce vor primi rezultatele testelor toxicologice. Deocamdată, anchetatorii merg pe mai multe piste, printre care otrăvirea şi asfixierea.

Omul a fost pus în geamantan imediat după ce a fost ucis. Maşina în care a fost găsit a stat o lună de zile în faţa secţiei 9 de poliţie din Capitală.