Detalii şocante în cazul DUBLEI SINUCIDERI de la Iaşi. Femeia avea alcoolemie 2,4 la mie. Rezultatul necropsiei

Detalii şocante ies la iveală în cazul directorului Bibliotecii Central Universitare din Iaşi, Bodgan Petru Melon, şi a soţiei sale, găsiţi morţi în casă, în ziua de Crăciun. După ce anchetatorii au stabilit că cei doi s-au sinucis, miercuri au descoperit că aceştia erau în stare avansată de ebrietate. În urma necropsiei, s-a descoperit că femeia avea o alcoolemie de 2,40 la mie.

RomaniaTV.net
27 dec. 2017, 10:10
Detalii şocante în cazul DUBLEI SINUCIDERI de la Iaşi. Femeia avea alcoolemie 2,4 la mie. Rezultatul necropsiei

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi susţin că directorul Bibliotecii Central Universitare din Iaşi, Bogdan Petru Maleon, şi soţia sa s-au sinucis în prima zi de Crăciun, la o diferenţă de câteva ore.

„Din primele cercetări care s-au efectuat în cursul după amiezii de ieri şi în cursul dimineţii, respectiv, concluziile preliminare ale necropsiei, au fost înlăturate suspiciunile privind uciderea celor două persoane, lipsa semnelor de violenţă şi lipsa oricăror semne de autoapărare pe corpul cadavrelor astfel încât, în acest moment, concluzia la care am ajuns este că cele două persoane s-au sinucis la o diferenţă de două, trei ore, decesul intervenind cu aproximativ 8 – 10 ore înainte de ora la care au fost găsite cadavrele”, a declarat, marţi, Carmina Pascal, prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, potrivit Agerpres.

Citeşte şi: Ipoteză-şoc în cazul tragediei de la Iaşi: DUBLĂ SINUCIDERE. Soţii Maleon şi-au pus capăt zilelor la câteva ore distanţă

Astfel se contrazic primele ipoteze conform cărora a fost o crimă urmată de sinucidere.

Cercetările la faţa locului au arătat că Anda Maleon s-ar fi spânzurat cu cureaua proprie, iar corpul ei nu prezenta urme de violenţă sau autoapărare. La câteva ore după aceasta, soţul ei, Bogdan Maleon, şi-ar fi pus şi el capăt zilelor, tot cu cureaua proprie.

Rezultatele necrospiilor soţilor Maleon au fost trimise către Parchet, iar în raportul medicilor legişti se arată că Bogdan şi Anda au băut alcool înainte de a se sinucide, potrivit Mediafax.

Potrivit prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, Carmina Pascal, Anda Maleon avea o alcoolemie de 2,40 mg/l alcool pur în sânge, iar Bogdan Maleon avea 1,70 mg/l alcool pur în sânge.

Trupurile celor doi au fost depuse la cimitirul Petru şi Pavel din Iaşi.

Vă reamintim că în ziua de Crăciun, directorul Bibliotecii Central Universitare din Iaşi, Bogdan Petru Maleon, în vârstă de 41 de ani, a fost găsit spânzurat de o grindă din casă, iar soţia sa, Anda Elena, în vârstă de 38 de ani, a fost găsită zăcând fără suflare pe podeaua aceleiaşi încăperi.

Citeşte şi: Cine este profesorul universitar găsit mort în vila din Iaşi, alături de soţia sa, în ziua de Crăciun

Fostul coleg de bancă din timpul liceului al lui Bogdan Maleon spune despre acesta că era un exemplu de eleganţă pentru cei din jur.

„Am primit cu mare durere în suflet vestea trecerii în nefiinţă a fostului meu coleg de bancă din anii liceului, Bogdan Petru Maleon. Sufletul îmi este împietrit şi răvăşit la aflarea cumplitei veşti. Am fost prieteni foarte apropiaţi încă din anul 1990. Era un om de o înaltă ţinută intelectuală şi morală, un exemplu de eleganţă pentru toţi cei care l-am cunoscut. Dumnezeu să-l ierte!”, scrie pe Facebook Bogdan Abălaşi, fost subprefect de Iaşi.

Citeşte şi Soţia profesorului universitar de la Iaşi, mesaje misterioase pe Facebook

La rândul său, istoricul ieşean Dorin Dobrincu scrie, tot pe Facebook, că veştile rele vin când nu te aştepţi şi că „sunt cu atât mai greu de suportat când este vorba de apropiaţi, de prieteni”.

La sfârşitul lunii trecute, Anda Elena Maleon, soţia directorului BCU Iaşi, scria pe reţelele de socializare mesajul: „Eu vreau ca la finalul vieţii să nu îmi fie ruşine de mine”.

Pe 1 decembrie, Anda Maleon (38 de ani) se afla în staţiunea Durău cu mai mulţi prieteni. În nici o fotografie distribuită pe Facebook ea nu apare alături de soţul său.

Luni, cei doi soţi au fost găsiţi decedaţi în locuinţa lor, de către o rudă care venise să vadă de ce nu au ajuns la masa de Crăciun.

Citeşte şi Mama Andei Maleon, MESAJ CUTREMURĂTOR pe Facebook. Ce a spus despre DUBLA SINUCIDERE de la IAŞI