Detalii ULUITOARE în cazul tânărului de 24 de ani mort într-un club din Mamaia. Vezi ce spune expertiza IML

A fost elucidat misterul morţii tânărului de 24 de ani, care s-a prăbuşit chiar la ieşirea dintr-un club din Mamaia. Analizele arată că el a consumat droguri puternice înainte să i se facă rău. Băiatul a petrecut atunci toată noaptea cu nişte prieteni.

01 oct. 2014, 13:52
Detalii ULUITOARE în cazul tânărului de 24 de ani mort într-un club din Mamaia. Vezi ce spune expertiza IML

Expertiza IML în cazul tânărului de 24 de ani mort într-un club din Mamaia arată că acesta a consumat droguri. Poliţia nu are bani să ridice rezultatele analizelor astfel că anchetă nu poate fi finalizată.

La sfârşitul lunii iulie, după o noapte de distracție petrecută într-un club din nordul stațiunii Mamaia, în jurul orei 3:00, unui bucureştean de 24 de ani i s-a făcut rău. Deși prietenii care îl însoțeau au încercat să-i acorde primul ajutor și au chemat ambulanța, tânărul a murit.

La înmormântare, familia nu i-a lăsat pe jurnalişti să se apropie de biserică. Oamenii au fost la un pas să facă scandal după ce în presă s-a vehiculat că Marian ar fi consumat droguri în noaptea în care a murit. În plus, prietenii lui au făcut dezvăluiri şocante din noaptea tragedie: în timp ce tânărul era în agonie, bodyguarzii clubului l-au aruncat în piscină să se răcorească.

„În momentul în care el a leşinat, noi eram în club şi stăteam pe lângă piscină pentru că era foarte cald. Bodyguarzii l-au udat, l-au luat şi l-au pus în piscina aia şi au pus gheaţă pe el. A stat vreo zece minute întins pe jos şi lumea care era la dus mai departe pe plajă”, a povestit pentru wowbiz.ro una dintre prietenele tânărului.