Detaliul care a SURPRINS pe toată lumea. Andreea Bănică a făcut-o fără pic de JENĂ

Mai sunt doar câteva zile până la Crăciun, iar gospodinele şi membrii familiei pregătesc de zor ultimele detalii. Cum nu există un Crăciun fără brad, mai toate vedetele şi-au etalat deja creaţiile, iar în funcţie de preferinţe, fanii au replicat. Aici se regăseşte şi Andreea Bănică, care fără să vrea a fotografiat un detaliu intim din casă.

RomaniaTV.net
21 dec. 2014, 10:40

Cum anul acesta a fost unul destul de roditor, Andreea Bănică a optat pentru un brad natural, foarte bogat, pe care l-a împodobit în alb şi roşu. Fiindcă, trebuia ca pomul să fie unul special, artista a mai adăugat şi nişte bufniţe, tot în aceleaşi nuanţe.

Andreea Bănică a „încins” imaginaţia fanilor. Postarea care i-a dus cu gândul la filme SADO-MASO

După ce bradul a fost gata, artista şi-a făcut câteva poze, pentru a le împărtăşi prietenilor de pe o Facebook. Din păcate, însă, ea nu a fost foarte vigilentă atunci când a realizat fotografiile, astfel că în imagini a surprins şi un detaliu intim din casă.

Detaliul care dezvăluie unul dintre secretele din casa Andreei şi care a ieşit mai mult în evidenţă decât bradul a fost o cameră de supraveghere pusă deasupra unei uşi din spatele bradului. Din fericire pentru Andreea, doar un singur fan a observat camera de supraveghere. Acesta i-a oferit şi un comentariu: „Păcat de cameră”.

Citeşte şi  Andreea Bănică e în culmea fericirii. Aştepta asta de şase ani: „E prima oară când…”


loading...
Partenerii noștri