Detaliul care aruncă-n aer cazul Caracal! Unde ar fi fost filmată Luiza VIDEO

Acestea sunt imaginile care aruncă în aer cazul Caracal. Luiza Melencu ar fi fost surprinsă într-un loc public. Poliția a intrat deja pe fir. Familia Luizei a fost deja anunțată și chemată la audieri.

RomaniaTV.net
05 aug. 2019, 06:48
Detaliul care aruncă-n aer cazul Caracal! Unde ar fi fost filmată Luiza VIDEO

Au apărut noi imagini în cazul crimelor din Caracal. Imagini înregistrate la un mall din Craiova, la trei zile de la dispariția Luizei au fost făcute publice. Familia ar fi recunoscută pe fată, însă când mama Luizei a văzut imaginile a descoperit că nu este fiica ei. Fata din imagini era mult mai tânără și mult mai slabă decât Luiza.

Anchetatorii au ridicat un APARAT FOTO de la Casa Groazei. Monstrul din Caracal şi-ar fi fotografiat victimele 

Antena 3 a prezentat în premieră imaginile înregistrate la un mall din Craiova, imagini pe care le-au vizionat membrii familiei Luizei, una din cele două fete răpite și ucise de criminalul din Caracal.

Pe 19 aprilie au fost chemate rudele Luizei pentru a o identifica, dacă apare sau nu în imagini. Prima oară au fost chemați la vizionare sora, cumnatul și bunicul Luizei. Cele trei persoane au recunoscut-o pe fată în imagini. După ce a ajuns mama în țară, a fost chemată și ea la poliție pentru a analiza aceste imagini și a spus că persoana din imagini nu e fata ei.

Dezvăluiri incredibile făcute de un martor-cheie în cazul Caracal: Era un fum greu! Niciodată n-a mirosit în felul ăsta