Deţinut ÎNJUNGHIAT în penitenciarul Poarta Albă, închisoarea în care va ajunge Gigi Becali

Un deţinut de la Penitenciarul Poarta Albă a fost înjunghiat de către un alt bărbat încarcerat, în spitalul închisorii. Victima a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale. În acest penitenciar Gigi Becali a solicitat să fie mutat, asta după ce s-a supărat că a fost sancţionat de conducerea penitenciarului Jilava. Cererea lui a fost aprobată de Penitenciarul Jilava, însă mai are nevoie şi de avizul Autorităţii Naţionale a Penitenciarelor.

RomaniaTV.net
02 sept. 2013, 11:32
Deţinut ÎNJUNGHIAT în penitenciarul Poarta Albă, închisoarea în care va ajunge Gigi Becali

În urma unui conflict spontan un deţinut în vârstă de 25 de ani a fost înjunghiat duminică de un alt deţinut în vârstă de 18 ani. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 21.30, în secţia de psihiatrie a unităţii.

Victima a fost preluată de un echipaj SMURD şi transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, în prezent starea sa de sănătate fiind stabilă.

Deţinutul rănit este condamnat la o pedeapsă de patru ani şi două luni pentru tentativă de tâlhărie. El este recidivist şi execută pedeapsa privativă de libertate în regim de maximă siguranţă.

Deţinutul agresor execută o pedeapsă privativă de libertate în regim semideschis, având o condamnare de doi ani şi jumătate pentru tentativă de furt calificat.

Potrivit Mediafax, conducerea penitenciarului a început o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul, fiind sesizat şi Parchetul Judecătoriei Medgidia.

De asemenea, va fi sesizată comisia de individualizare a pedepselor privative de libertate, pentru includerea deţinutului în vârstă de 18 ani în categoria deţinuţilor care prezintă risc pentru siguranţa penitenciarului şi implicit a schimbării regimului de executare în regim de maximă siguranţă, a mai precizat sursa citată.

Gigi Becali a solicitat să fie mutat la Penitenciarul Poarta Albă, supărat fiind că a fost sancţionat de conducerea penitenciarului Jilava, ca urmare a faptului că a folosit cartela unui deţinut pentru a telefona în exteriorul închisorii. El nu va avea drept de muncă timp de 30 de zile şi nu va putea participa la activităţi sportive şi culturale.

Cererea lui Gigi Becali în ceea ce priveşte mutarea sa la Penitenciarul Poarta Albă a fost aprobată de Penitenciarul Jilava. Transferul latifundiarului mai are nevoie însă şi de avizul Autorităţii Naţionale a Penitenciarelor.

România TV a prezentat în exclusivitate imagini cu deţinutul Gigi Becali filmate în penitenciarul Jilava. Latifundiarul din Pipera a fost filmat pe ascuns în timp ce se afla în curtea unde i se permite să iasă.

Vezi şi IMAGINI INEDITE din închisoare. Gigi Becali, tratat regeşte. Vezi cine îi face MASAJ VIDEO

Vezi şi NOI IMAGINI cu Becali în spatele gratiilor. Vezi cum se menţine în formă latifundiarul din Pipera VIDEO