Deţinuţi de la Rahova şi Centrul Educativ Buziaş, apel către populaţie: „Cum rezistăm noi aici, puteţi să rezistaţi şi voi”

Mai mulţi deţinuţi de la Penitenciarul Rahova şi de la Centrul Educativ Buziaş îndeamnă populaţia să rămână în casă, pentru a limita răspândirea coronavirusului. Mesajele fac parte dintr-o campanie a Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, potrivit news.ro.

RomaniaTV.net
08 apr. 2020, 20:03
Deţinuţi de la Rahova şi Centrul Educativ Buziaş, apel către populaţie: „Cum rezistăm noi aici, puteţi să rezistaţi şi voi”
Reprezentanţii ANP îi îndeamnă pe oameni să asculte mesajele tinerilor deţinuţi care participă la campania „Staţi în casă! Împreună putem reuşi!”: „Într-un moment în care ducem o luptă comună, aceea a responsabilităţii, vă propunem mesajul celor care şi-au pierdut libertatea. Nu îi blamaţi, nu acum! Ascultaţi-le mesajul!„, au transmis reprezentanţii ANP.
 
Sunt deţinut în cadrul Penitenciarului Rahova de aproximativ doi ani. Ştiu că vă e greu, dar ce trăiţi dumneavoastră acuma este valabil în toată lumea. Fiţi puternici, staţi în casă şi totul va fi bine„, transmite un deţinut de la Rahova.

Aşa cum rezistăm şi noi aici, aşa puteţi să rezistaţi şi voi câteva zile sau săptămâni. Vă rugăm nu zădărniciţi eforturile autorităţilor, staţi acasă„, este mesajul unui tânăr aflat în Centrul Educativ Buziaş de aproape un an.

Staţi în casă, aşa veţi evita să ajungeţi alături de noi„, spune un alt tânăr care a ajuns să înţeleagă foarte bine cât valorează libertatea.