Deţinutul care a evadat de la penitenciarul din Tulcea a fost prins

Deţinutul de la Penitenciarul Tulcea care vineri a părăsit punctul de lucru a fost capturat, acesta fiind găsit de către poliţişti pe raza comunei Nufărul, din judeţul Tulcea.

20 sept. 2016, 10:54
Deţinutul care a evadat de la penitenciarul din Tulcea a fost prins

Bărbatul în vârstă de 23 de ani a fost descoperit luni, în jurul orei 20.00, pe raza comunei Nufărul din judeţul Tulcea, de către un echipaj de poliţie, se arată într-un comunicat al Penitenciarului Tulcea.

Dispariţia deţinutul, care a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru furt calificat şi îşi executa pedeapsa în regim semideschis la Penitenciarul Tulcea, a fost sesizată vineri, în jurul orei 14.50.

Acesta se afla la punctul de lucru Alum S.A, „unde presta activităţi lucrative”, când a evadat, potrivit reprezentanţilor penitenciarului.

Pentru a-l captura pe bărbat, poliţiştii şi jandarmii au făcut filtre în judeţul Tulcea şi au verificat toate căile de acces şi posibilele direcţii de deplasare.

Conducerea penitenciarului a început o anchetă administrativă în urma evadării deţinutului, pentru a analiza circumstanţele în care acesta a fugit.

Citeşte şi Autorităţile din Tulcea sunt în alertă. Un deţinut condamnat pentru furt calificat a evadat