Deţinutul evadat din sediul IPJ Cluj a COMIS alte infracţiuni înainte să fie prins

Detalii incredibile despre evadatul din Cluj care a reuşit să se ascundă de sute de poliţişti aproape două săptămâni. Deţinutul periculos a jefuit o cabană imediat după evadare, şi-a schimbat hainele şi şi-a vopsit părul să nu fie recunoscut. Apoi a fost ajutat de doi bărbaţi să se ascundă. A fost prins în timp ce se relaxa într-o casă de vacanţă din Alba-Iulia şi a ajuns din nou în arest.

30 ian. 2015, 14:36
Deţinutul evadat din sediul IPJ Cluj a COMIS alte infracţiuni înainte să fie prins

Alexandru Bartuş, deţinutul periculos de 32 de ani, căutat aproape două săptămâni de sute de poliţişti după ce a reuşit să fugă din arestul poliţiei din Cluj, a fost prins.

Citeşte şi : ALERTĂ în Cluj. PATRU DEŢINUŢI periculoşi au EVADAT. Vezi cum arată infractorii. TREI au fost PRINŞI

După evadare a spart o cabană din Cluj, şi-a schimbat hainele, dar şi look-ul. Şi-a vopsit părul blond şi şi-a ras barba, ca să nu fie recunoscut. Apoi a fost ajutat să se ascundă de doi indivizi. Unul este cetăţean moldovean care locuieşte în Cluj-Napoca, iar celălalt un tânăr din Alba.

Evadatul a fost prins într-o casă de vacanţă din Alba-Iulia. Era singur în cabană, când s-a trezit cu zeci de mascaţi peste el. A fost încătuşat, luat pe sus şi urcat în dubă.

Citeşte şi : DETALII ULUITOARE, despre deţinutul evadat. Cristian Bartuş a păcălit şi autorităţile franceze

Deţinutul este cercetat acum pentru furt. El a mai fost condamnat în Franţa la 10 ani de închisoare după ce a omorât un om în timpul unui jaf. Infractiorul a reuşit să fugă din arestul IPJ Cluj pe 17 ianuarie, împreună cu alţi trei colegi, care au fost prinşi la câteva ore după evadare.