Detoxifierea ficatului cu stafide

Detoxifierea ficatului cu stafide este o metodă tradiţională de origine rusească, puternică şi eficientă prin care ne putem ajuta ficatul şi implicit corpul, să prevină apariţiile anumitor boli care derivă din acumularea excesivă a toxinelor, dar în acelaşi timp să îmbunătăţească şi digestia. Sănătatea ficatului înseamnă sănătate pentru întreg organismul, oferă vitalitate, energie, aspect fizic plăcut şi bună-dispoziţie.

RomaniaTV.net
22 ian. 2016, 12:52
Detoxifierea ficatului cu stafide

Importanta calitatii stafidelor

Mai intai de toate, este foarte important sa alegeti corect tipul stafidelor. Este de preferat sa evitati stafidele deschise la culoare, precum cele galbene, si sa optati pentru cele cat mai inchise, care sunt sanatoase si de calitate. Cele de nuante deschise, cu aspect neted, lucios, sunt tratate chimic cu dioxid de sulf, de aceea nu sunt indicate pentru detoxifiere.

Citeşte şi  Simptome ale unei boli de ficat: care sunt semnele care te trimit la medic

Nu fugiti de stafidele de mici dimensiuni, nici prea moi, dar nici prea tari, care prezinta incretituri, deoarece aceste aspecte indica gradul ridicat al naturaletii. Cu cat stafidele sunt mai naturale, cu atat sunt mai bune pentru detoxifiere.

Citeste articolul complet pe diete-sanatoase.ro