Detoxifierea limfei prin 5 metode simple

Înainte de a începe detoxifierea limfei, este important să ştiţi ce este sistemul limfatic şi care este rolul lui în organism. Astfel, vă veţi putea îngriji corespunzator sănătatea. De asemenea, urmând o cură de detoxifiere a limfei vă veţi curăţa întregul corp de toxine, iar starea dumneavoastră de sănătate se va îmbunăţăţi considerabil.

RomaniaTV.net
04 feb. 2016, 09:54
Detoxifierea limfei prin 5 metode simple

Sistemul limfatic este format din ganglionii limfatici, vasele limfatice si organe. Functiile de baza ale sistemului limfatic sunt de a lupta impotriva infectiilor si de a le izola, de a absorbi excesul de grasime si lichide din corpurile noastre. Sistemul limfatic poate deveni congestionat sau blocat.

Citeşte şi  Detoxifierea aparatului digestiv

Deoarece sistemul limfatic curata intregul nostru corp, simptomele precum infectiile, durerile articulare pot fi un semn al proastei functionari a acestuia. In plus, chiar temuta celulita de care se plang atatea femei poate fi o cauza a unei probleme ale sistemului limfatic.

Prin urmare, daca ati incercat diferite tratamente, creme si lotiuni menite sa va scape de aspectul neplacut de coaja de portocala si nu au fost eficiente, este posibil ca incercand detoxifierea limfei sa vedeti rezultatele mult dorite.

Citeste articolul complet pe diete-sanatoase.ro