Devis Mangia, dat afară de la naţionala Maltei după ce i-ar fi făcut avansuri unui fotbalist

Devis Mangia (48 de ani) a fost suspendat din funcția de selecționer al primei reprezentative a Maltei, după ce ce un jucător al echipei naționale s-a plâns de o abatere sexuală din partea fostului antrenor al Universităţii Craiova.

27 sept. 2022, 18:47
Devis Mangia, dat afară de la naţionala Maltei după ce i-ar fi făcut avansuri unui fotbalist
Devis Mangia, dat afară de la naţionala Maltei după ce i-ar fi făcut avansuri unui fotbalist

Devis Mangia, dat afară de la naţionala Maltei după ce i-ar fi făcut avansuri unui fotbalist. „Devis Mangia a fost eliberat temporar din funcția de selecționer ca urmare a unei plângeri pentru o presupusă abatere de la politicile Federației”, este comunicatul Federației de Fotbal din Malta.

Emil Rengle i-a făcut avansuri lui Cătălin Zmărăndescu. Ce s-a întâmplat în Republica Dominicană

Conform publicației Times of Malta, italianul a fost suspendat după ce un jucător al naționalei s-a plâns de o agresiune sexuală din partea lui Devis Mangia: „Am încercat de mai multe ori să obținem o reacție de la antrenorul italian în cursul zilei de marți, dar nu am reușit. Am contactat și jucătorul implicat, care ne-a spus că nu va face mai multe comentarii în momentul de față, iar întrebările trebuie trimise către federație”.

Primul jucător de top activ care nu se mai ascunde: „Sunt fotbalist și sunt gay!”. Primele reacţii

Devis Mangia este selecționerul Maltei din decembrie 2019, iar între mai 2017 – aprilie 2019 a fost antrenorul Universității Craiova. Federația de Fotbal din Malta va derula o anchetă, iar viitorul lui Devis Mangia va fi decis în funcție de rezultatele investigației. Antrenorul italian trebuia să stea pe banca echipei naționale a Maltei marți seară, la amicalul cu Israel, dar locul său va fi luat de secundul Davide Mazzotta.