Emil Rengle i-a făcut avansuri lui Cătălin Zmărăndescu. Ce s-a întâmplat în Republica Dominicană

Emil Rengle i-a făcut avansuri lui Cătălin Zmărăndescu. Proaspăt întors în ţară, după ce a fost eliminat de la Survivor România, luptătorul a făcut dezvăluiri incendiare despre ce se petrecea în Republica Dominicană.

31 mart. 2022, 09:14
Emil Rengle i-a făcut avansuri lui Cătălin Zmărăndescu. Ce s-a întâmplat în Republica Dominicană
Emil Rengle i-a făcut avansuri lui Cătălin Zmărăndescu

Emil Rengle i-a făcut avansuri lui Cătălin Zmărăndescu. Fostul concurent din echipa Faimoșilor a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, împreună cu soția lui, Luiza și a răspuns unor întrebări destul de incomode. Printre altele, Zmărăndescu a detaliat faptul că Rengle, colegul lui de echipă, i-a făcut avansuri în tabără.

Emil Rengle i-a făcut avansuri lui Cătălin Zmărăndescu

Am dormit cu Natalia în brațe. Asta este, așa a fost în seara asta, eram înghesuiți. Avansuri, nu, dar o dată, m-am trezit că m-a luat cineva în brațe, eu dormeam, era Laura. Singurele avansuri, ca să zic așa, au venit din partea lui Emil. Mi-a zis că arăt bine, că am slăbit. Am tăcut. Mi-a zis că arăt cool. Am tăcut. Emil e un tip despre care nu știi dacă glumește sau e serios. Eu am tratat-o ca pe o glumă.

Marian Drăgulescu și Elena Chiriac nu aveau cum să facă asta, erau în cort cu mine. Până să plec eu, nu. E adevărat că Marian are un somn ciudat, geme în somn, de unde să știu ce face el în somn. L-o fi auzit producția. Ce să fac, să dorm între ei? De restul, nu știu sigur, dar nu cred.”, a spus Zmărăndescu.

Citeşte şi: Cătălin Zmărăndescu, primele declaraţii după eliminarea de la Survivor România. A dat de pământ cu Faimoşii: „Laura i-a făcut pe toţi cu capul, e cea mai periculoasă”

CRBL este cel mai profitor om, iar Elena, actriţă”

La revenirea în ţară, luptătorul a făcut câteva declaraţii care au uimit pe toată lumea. A ţinut să precizeze că i s-a confirmat faptul că Laura este cea mai periculoasă de acolo, alături de Marian Drăgulescu. Nu prea a fost indulgent cu colegii săi de echipă, spunând că Faimoşii nici nu merită să câştige.

Când am plecat, am plecat într-o caterincă maximă. A fost cea mai tare experienţă, dar horror. Ca trăiri şi experienţe de viaţă, încurajez pe toată lumea, dacă are posibilitatea să ajungă acolo, te transformi ca om. Când închizi ochii, îi visezi pe cei de-acasă, soţia, copiii.

Când se vota, gândul meu era acasă. Eu am simţit că eu plec acasă. În momentul în care îmi doresc ceva, fac tot posibilul să obţin. Eu mi-am dorit să continui, pentru că ştiam că pot.

Toată viaţa mea am făcut sport de performanţă şi nu merit să iau bătaie la nesfârşit. N-o să-mi niciodată scuze pentru ceea ce am făcut. Eu trăiam şi simţeam fiecare moment acolo. Să ştii că oamenii pot şi uneori îi simţeam că nu voiau.

Laura, neputând să aibă acces la mine, s-a împrietenit cu Elena. Nu pot să neg, pe TJ l-am votat la rugămintea Elenei. TJ este foarte uşor de influenţat.

CRBL este cel mai profitor om. Elena este actriţă. Cu Rengle, m-am înţeles foarte bine acolo, este un copil care nu s-a maturizat. Laura este cel mai bun jucător de poker”, a declarat Cătălin Zmărăndescu.