Dezastru după inundaţii, tone de piatră în curţile oamenilor. Viitura a făcut prăpăd VIDEO

Imaginile disperării. Viiturile au lăsat dezastru în urmă, într-o localitate din Cluj. Apa care a venit cu forţă de pe munte a dus în curţile oamenilor tone de pietre şi chiar bucăţi de stânci. De asemenea, sute de familii din Arad au avut mari probleme în urma inundaţiilor.

RomaniaTV.net
11 apr. 2016, 05:52

În localitatea Jichişul de Jos viitura a adus de pe munte tone întregi de piatră. A umplut curţile oamenilor iar drumul din localitate a fost complet blocat. Oamenii lucrează acum ca să degajeze drumul.

O bătrână bolnavă de inimă a rămas pur şi simplu blocată în casă.

„Dintr-o dată a venit. Nu te poţi pune cu apa. Am rămas aici blocată în casă”, a spus o batrana.

Apa din curţile oamenilor a depăşit un metru.

Pompierii au sărit în ajutorul oamenilor şi îi ajută să-şi cureţe curţile şi fântânile.

Aproximativ 200 de gospodării au fost inundate la Nadăș. Două poduri și două podețe au fost colmatate. Echipele de intervenție acționează pentru decolmatarea lor. Totodată, pompierii intervin cu motopompe pentru a evacua apa care a pătruns în dispensarul și în Căminul Cultural al satului.

Meteorologii anunţă vreme în general instabilă, pentru ziua de luni, cu înnorări temporar accentuate şi ploi pe arii extinse în est, sud şi centru, precum şi la munte, şi local în restul teritoriului. În Bucureşti, temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade.

Citeşte şi: Prognoza meteo pe trei zile. Meteorologii anunţă ploi şi temperaturi ridicate