Dezastru la Dacia. Mașini nou-nouțe, trimise la fiare vechi FOTO

Mai multe autoturisme Dacia abia ieşite de pe poarta fabricii au fost distruse după ce un autocamion care transporta opt mașini a ajuns în șanț, în urma unui eveniment rutier produs în județul Olt.

20 feb. 2021, 10:41

Dezastru la Dacia. Două vehicule au fost implicate în evenimentul rutier, ambele ajungând pe câmpul de la marginea părții carosabile, scrie ProMotor.

Dezastru la Dacia

În accident au fost implicate un autoturism și un autocamion cu remorcă pentru transport autovehicule, iar în urma coliziunii dintre acestea, al doilea vehicul s-a răsturnat. Toate mașinile aflate în TIR-ul cu platformă auto au ajuns în câmp.

Mașinile Dacia erau abia ieșite de pe poarta fabricii din Mioveni şi ar fi trebuit să ajungă în Muntenegru, însă au fost distruse în urma unui eveniment rutier petrecut pe DN 64 – E 574, între localitățile Optași și Scornicești. Șoferul autocamionului ar fi încercat să facă loc unui autoturism angajat în depășire. Autocamionul a intrat în balans, răsturnându-se pe câmp. Autoturismele au suferit avarii serioase, însă evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime omenești.

Cum arată „Grand Duster”, noul model hibrid pregătit de Dacia

Un incident asemănător s-a petrecut în urmă cu câțiva ani. În 2017, o mașină de mare tonaj care transporta mașini Dacia Duster de la Pitești spre Germania s-a răsturnat în județul Hunedoara, iar autoturismele noi au ajuns pe câmp. Șoferul a pierdut controlul volanului, iar cabina mașinii a ieșit de pe carosabil. Șoferul a fost amendat pentru neadaptarea vitezei la condițiile de mers.


loading...
Partenerii noștri