Dezbatere Moţiune de cenzură: Titus Corlăţean: Sunt stupefiat

Titus Corlăţean a criticat dur Guvernul PNL în timpul dezbaterii moţiunii de cenzură. Acesta spune că este stupefiat să constate caracterul "duplicitar şi fariseic al guvernării PNL". 

RomaniaTV.net
05 feb. 2020, 11:37
Dezbatere Moţiune de cenzură: Titus Corlăţean: Sunt stupefiat

„Am fost stupefiat să constat caracterul duplicitar şi fariseic al guvernarii PNL, miniciuna şi manipularea la care Guvernul PNL a recurs în aceste trei luni. Fac referire la minciunele pe care reprezentanţii PNL si USR au incercat să le perpetueze. 

Nu v-au ajuns un preşedinte, un Guvern şi un prim ministru, aţi dorit să luati cu japca şi administraţia locală din România. Asta înseamnă obsesie şi este cel mai mare risc, putere absolută concetrata. Acest lucru vă va duce pe toţi în groapa. Pentru toate aceste lucruri, astăzi vă vom spune la revedere”, a spus Titus Corlăţean. 

Reamintim că miercuri se dezbate şi se votează moţiunea de cenzură intitulată „Guvernul Orban/PNL – privatizarea democraţiei româneşti”. Pentru a trece moţiunea de cenzură, este nevoie de voturile favorabile a 233 de parlamentari. PSD are 202 de parlamentari şi UDMR 30.

Citeşte şi Orban ameninţă PSD. Cu cât vă terminaţi mai repede mandatele, cu atât mai bine pentru români. Cum l-a atacat pe Ponta


loading...