Orban ameninţă PSD. Cu cât vă terminaţi mai repede mandatele, cu atât mai bine pentru români. Cum l-a atacat pe Ponta

Ludovic Orban a ameninţat PSD-ul în plenul Senatului. Mai mult, după ce a fost criticat din cauza OUG privind proiectele de sănătate, premierul îi dă replica lui Victor Ponta. 

RomaniaTV.net
05 feb. 2020, 10:37

„Nu dau doi bani pe afirmațiile voastre despre democrație, v-ați bătut joc de români. Sunteți doar niște viespi care nu aveți decât ac și venin pentru români. Demagogia voastră mincinoasă va fi demontată și vă veți face din nou de râs.

Cel mai tare m-a mirat că l-am auzit pe un alt lider politc că are o atitudine critică la spitalele private. Unde s-a operat, nu la un spital privat? Dar la un spital privat din Turcia.
Cu cât mai repede vă încetați mandatul, cu atât mai bine pentru România. Dacă Guvernul va cădea astăzi, va cădea în picioare”, a spus Ludovic Orban. 

Citeşte şi Victor Ponta, replică DURĂ pentru Orban: Eu m-am operat la picior, nu am fost la o clinică de dezalcoolizare

Reamintim că în 2015 fostul lider PSD, premierul Victor Ponta, a fost internat în 14 iunie la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde o zi mai târziu a fost operat la genunchiul stâng.

În şedinţa Birourilor permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului s-a decis ca votul pe moţiunea de cenzură intitulată „Guvernul Orban/PNL – privatizarea democraţiei româneşti” să fie dat miercuri, de la ora 12.00. Pentru a trece moţiunea de cenzură, este nevoie de voturile favorabile a 233 de parlamentari. PSD are 202 de parlamentari şi UDMR 30.

Citeşte şi: Ludovic Orban, dezlănţuit la adresa PSD în ziua moţiunii: „L-aţi slugărit pe Dragnea! Vă este frică de democraţie”