Dezbaterea proiectului de lege privind carantina şi izolarea, suspendată în Senat

Şedinţa Senatului ce trebuia să aibă loc joi, de la ora 12, a fost suspendată până la definitivarea proiectului de lege privind carantina şi izolarea în Comisia Juridică. Anunţul a fost făcut de Robert Cazanciuc, preşedintele interimar al Senatului.

RomaniaTV.net
16 iul. 2020, 09:27
Dezbaterea proiectului de lege privind carantina şi izolarea, suspendată în Senat

Cazanciuc a deschis şedinţa şi a anunţat că pe ordinea de zi se află proiectul de lege privind carantinarea şi izolarea.

„Senatul a fost convocat în sesiune extraordinară în perioada 16 – 31 iulie 2020. Ordinea de zi şi programul de lucru au fost afişate pe pagina de internet a Senatului. (…) Pe ordinea de zi de astăzi avem înscris un proiect de lege important. Proiectul de lege privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătăţii publice în situaţii de risc epidemiologic şi biologic adoptat de Camera Deputaţilor. Având în vedere că nu avem încă un raport de la Comisia juridică pentru acest proiect de lege, vom suspenda şedinţa până la finalizarea dezbaterii din Comisia juridică. Vă anunţăm în timp util cu privire la reluarea şedinţei de astăzi”, a precizat Cazanciuc, citat de Agerpres.

Premierul Ludovic Orban anunţase că va participa la şedinţa Senatului în care se va dezbate proiectul de lege privind carantinarea şi izolarea.

Ludovic Orban, despre legea carantinei şi izolării. „Nu văd niciun fel de motiv pentru a amâna votarea”