Dezertări în masă la UNPR Timiş

Aproximativ 800 de membri din UNPR Timișoara au decis să treacă la PSD. Anunţul a fost facut de  Filip Stancu, până marţi președintele organizației municipale a UNPR.

RomaniaTV.net
30 nov. 2011, 09:01
Dezertări în masă la UNPR Timiş

„Singurul scop al UNPR este să fure cât mai mulţi primari de la PSD şi PNL, dar acest partid este deja mort din faşă. A fost si este o mare pacaleala mai ales pentru primarii care cred ca in acest fel vor rezolva problemele cetatenilor, dar sunt intr-o mare eroare. In Timis, UNPR nu are niciun rol, decat decorativ. UNPR este un partid fara viitor”, a tinut sa spuna Filip Stancu.

Titu Bojin, președintele PSD Timiș, a afirmat ieri că noii veniți nu au cerut niciun fel de funcții și că nu a existat o înțelegere prealabilă cu demisionarii progresiști.

Liderul UNPR Timiş, Ionel Răducanu, a precizat, la rândul lui, printr-un comunicat, că la nivelul organizaţiei municipale Timişoara nu s-a înregistrat oficial nicio demisie iar „ Inscrierea domnului Filip in Partidul Social Democrat, de unde a mai fost exclus o data, este urmarea excluderii sale din UNPR, datorita unor grave abateri disciplinare, neindeplinirea sarcinilor de partid si a prevederilor statutare”.