Deziluziile prin care a trecut Neti Sandu. Cum a reușit astroloaga să treacă peste depresie: ”De aici mi s-a schimbat toată viața”

Vedeta de la Pro TV, Neti Sandu (64 de ani), a avut parte de multe experiențe nefericite în viață. Despărțirea de fostul ei soț și, ulterior, faptul că a fost părăsită printr-un bilet după 10 ani de relație au afectat-o foarte mult.

19 mart. 2023, 08:59
Deziluziile prin care a trecut Neti Sandu. Cum a reușit astroloaga să treacă peste depresie: ”De aici mi s-a schimbat toată viața”

Prezentatoare de la Pro TV Neti Sandu a oferit detalii despre fosta ei relație, care a durat 10 ani. Întrebată despre momentul de cotitură din viața ei, ea a recunoscut că despărțirea a fost cea care i-a schimbat viața.

„Dacă rămâneam în fosta relație, de 10 ani, nu schimbam nimic, eu credeam că sunt fericită și viața mergea înainte, pentru că eu ziceam că așa trebuie. Acesta a fost evenimentul nefericit care m-a plonjat într-o depresie din care în momentul când am decis să ies a fost salvarea mea. Partea bună a fost că am ajuns aici, să fac ceea ce fac și astăzi, lucru care venea dintr-un hobby. De aici mi s-a schimbat toată viața”, a declarat Neti Sandu, pentru revista Viva.

Neti Sandu, care s-a căsătorit de tânără, la vârsta de 24 de ani, relație ce s-a sfârșit prin divorț după doar 2 ani, iar ulterior a avut o relație de 10 ani și a fost părăsită printr-un bilet, a recunoscut că motivul pentru care în prezent nu are o relație este chiar ea și a oferit câteva sfaturi tinerilor îndrăgostiți.

„Cred că toată lumea trebuie să experimenteze, pentru că nu există o regulă, o rețetă, nu există garanții. Nu poate să spună nimeni că, dacă faci așa, nu ai cum să dai greș. Eu nu pot să spun asta. Știu sigur că, astăzi, eu nu pot sta cu cineva, pentru că problema sunt eu. El poate să fie cum știe el, dar eu nu sunt atât de cameleonică încât să mă pot plia ușor. Atunci, la început, credeam că așa trebuie, că e ușor să te modelezi, acum nu mai merge așa”, a mai spus artista.

Citește și: Alimente care te ajută să combaţi astenia de primăvară. Trucuri prin care îţi ajuţi organismul să se adapteze mai repede la noile condiţii de mediu

Prezentatoarea de la Pro Tv a mai adăugat că, privind înapoi, nu știe cum de i-a fost atât de ușor să stea cu cineva timp de 10 ani, deoarece acum i se pare „un sport extrem”.

„Pentru că înainte era modelul părinților foarte puternic, cu greutățile prin care au trecut împreună. Acum, dacă ești stăpân pe tine, nu ai neapărat nevoie de cineva. Poți să-ți crești singur un copil, lucru care pe vremea noastră nu era așa… și nici mentalitatea nu permitea.

Lucrurile au evoluat extraordinar de mult și de repede față de cum era generația mea, când eram tineri. Faptul că au foarte multe posibilități de a se reîncărca sufletește și fizic, și din toate punctele de vedere, îi face să nu mai aibă nevoie de o căsnicie în care amândoi să pună umărul să crească un copil și să țină cheltuielile casei”, a încheiat Neti Sandu.

Citește și: Greșeala făcută de români atunci când se află la cumpărături. Poate avea consecinţe grave!