Dezmăţ la un bal de clasa a VIII-a, în Dâmboviţa. Patru eleve au ajuns la spital din cauza alcoolului

Patru eleve au ajuns la spital după petrecerea de sfârşit de an şcolar. Părinţii susţin că li s-a făcut rău de la mâncare, însă dascălii spun că din cauza băuturii.

RomaniaTV.net
12 iun. 2014, 11:44
Dezmăţ la un bal de clasa a VIII-a, în Dâmboviţa. Patru eleve au ajuns la spital din cauza alcoolului

Eleviii de clasa a VIII-a din Gheboieni au rămas după ore la şcoală să sărbătorească încheierea anului. Au strâns bani şi au dat o petrecere pe cinste. Din păcate, însă la puţin timp după ce s-au întors acasă, fetelor li s-a făcut rău, iar părinţii au sunat speriaţi la 112.

Terorizată de colegii de şcoală pentru FRUMUSEŢEA EI. Citeşte POVESTEA CUTREMURĂTOARE a unei eleve

Ajunse la Spitalul de Urgenţă din Târgovişte, copilele de 14 ani au dat vina pe mâncarea de la petrecere. Fetele au spus că se simt rău pentru că au mâncat ceva stricat, însă părinţii au primit de la diriginte o explicaţie stupefiantă. Potrivit targovistenews.ro, dascălul fetelor crede că elevelor li s-a făcut rău de la bere.

Adolescentele susţin însă că n-au pus gura pe alcool. Părinţii sunt supăraţi şi spun că vor merge la şcoală să ceară socoteală dascălilor pentru modul în care au organizat petrecerea. În acest timp, inspectorii de la DSP au deschis şi ei o anchetă.

Şcoală cu forţa. Elevi ridicaţi din baruri de poliţişti şi duşi la ore