Deznodământ neașteptat în procesul Irinei Tănase. Ce a decis fosta iubită a lui Liviu Dragnea

Irina Tănase și-a retras plângerea făcută împotriva jurnaliştilor de la Times New Roman, cărora le ceruse despăgubiri uriașe pe motiv că au jignit-o într-un articol.

31 mart. 2022, 16:27
Deznodământ neașteptat în procesul Irinei Tănase. Ce a decis fosta iubită a lui Liviu Dragnea
Deznodământ neașteptat în procesul Irinei Tănase

Deznodământ neașteptat în procesul Irinei Tănase. Fosta iubită a lui Liviu Dragnea ceruse, alături de alte patru femei din PSD – Viorica Dăncilă, Olguța Vasilescu, Carmen Dan și Gabriela Firea – despăgubiri totale de 500.000 de euro!

Deznodământ neașteptat în procesul Irinei Tănase. Ce a decis fosta iubită a lui Liviu Dragnea

Irina Tănase, femeile din PSD și jurnaliștii de la Times New Roman au făcut pace după aproape patru ani de procese provocate de un articol considerat jignitor, publicat după congresul Partidului Social Democrat din 2018.

Irina Tănase are un admirator secret! Cum a fost surprinsă fosta iubită a lui Liviu Dragnea FOTO

Prima care a renunţat la proces a fost Irina Tănase, decizia venind imediat după despărţirea de Liviu Dragnea. Aceasta a decis să renunțe la procesul pe care-l avea cu redactorul Ovidiu Eftime, cu redactorul-șef TNR, Călin Petrar, cu administratorul societății Alexandru Dona și cu firma Infant Media SRL. La fel au procedat și celelalte femei din PSD care s-au considerat agresate de limbajul folosit de Times New Roman, Viorica Dăncilă, Gabriela Firea, Carmen Dan și Olguța Vasilescu, scrie Fanatik. Astfel, judecătorii de la Tribunalul București au suspendat judecata cauzei, în temeiul art. 411, alin. 1, pct.1, Cod Procedură Civilă, care prevede că „judecătorul va suspenda cauza când amândouă părțile o cer”. Hotărârea poate fi atacată cu recurs pe toată durata suspendării.

S-a aflat de ce a mers Irina Tănase la DNA. Este terminată, Liviu Dragnea s-a răzbunat că l-a înşelat!

Pe 12 martie 2018, TNR a publicat un pamflet în care jurnaliștii ironizau prezența la congresul PSD a iubitei lui Liviu Dragnea și atitudinea șefelor de partid față de lider. Articolul incriminat era intitulat „Curva lui Dragnea, asaltată de PSD-iști”. Avocații Irinei Tănase și a celorlalte femei din PSD au susținut în cererea de chemare în judecată că „reputația și demnitatea reclamantelor a fost grav afectată” și au invocat faptul că postarea articolului în mediul online a generat o serie de comentarii jignitoare la adresa acestora. Procesul a trenat timp de patru ani, până când părțile s-au împăcat. În schimb, Consiliul Național de Combatere a Discriminării a sancționat publicația Times New Roman pentru articolul incriminat: amendă de 5.000 de lei pe autorul articolului, amendă de 3.000 de lei pentru redactorul-șef, tot 3.000 de lei pentru adminsitrator și 5.000 de lei pentru societatea care editează publicația. TNR a contestat sancțiunile în instanță, însă a pierdut procesul cu CNCD.