Deznodământ tragic în cazul unui copil dat dispărut în Cluj. Băieţelul de doi ani a fost găsit mort pe malul râului Someş

Clipe sfâşietoare pentru părinţii unui copil dat dispărut în localitatea Floreşti din judeţul Cluj. Băieţelul de doi ani a fost găsit mort, sâmbătă dimineaţă, pe malul râului Someş.

22 mai 2021, 08:38
Deznodământ tragic în cazul unui copil dat dispărut în Cluj. Băieţelul de doi ani a fost găsit mort pe malul râului Someş

Echipajele de pompieri au reluat sâmbătă dimineaţă căutările în cazul unui copil dat dispărut în Cluj. Din păcate, David Alexandru, băieţelul de doi ani, a fost găsit mort.

Poliţiştii au fost alertaţi, vineri, în jurul orei 17, în cazul copil dat dispărut în Cluj. Băieţelul de doi ani a fost căutat de peste 100 de poliţişti, jandarmi, lucrători ISU și voluntari.

Copilaşul a ieşit din casa părinţilor, din localitatea clujeană Floreşti, pentru a se juca cu alţi copii în zona râului Someș și nu a mai fost găsit, conform stiridecluj.ro.

Citeşte şi: Înmormântarea lui Ion Dichiseanu, la Cimitirul Bellu. Onoruri militare pentru reputatul actor

La faţa locului a intervenit şi Un echipaj cu o barcă de căutare salvare. Echipajele ISU au efectuat căutări în avalul râului Someş, din apropierea zonei unde a fost semnalată dispariția copilului, până la lăsarea întunericului.

Trupul copilului urmează să transportat la morgă, unde medicii vor stabili cauzele decesului. De asemenea, poliţiştii au demarat o anchetă în cazul morţii băieţelului.

Citeşte şi: Cadavrul copilului dispărut din Arad a fost găsit de un cioban. Era în descompunere