Dezvăluire incendiară făcută de celebrul medic oncolog: „Prințesei Kate Middleton i-a fost extirpată o parte din intestin”

Anunțul făcut de Kate Middleton cu privire la starea ei de sănătate a șocat un mapamond întreg! După ce s-a aflat în mod public că suferă de cancer, oamenii au început să speculeze cu privire la acest subiect.

02 apr. 2024, 14:47
Dezvăluire incendiară făcută de celebrul medic oncolog: „Prințesei Kate Middleton i-a fost extirpată o parte din intestin”
Dezvăluire incendiară făcută de celebrul medic oncolog: „Prințesei Kate Middleton i-a fost extirpată o parte din intestin”

Kate Middleton a comunicat că se confruntă cu cancer, fără a oferi detalii precise despre tipul de boală. Ca urmare, mai mulți specialiști au încercat să deducă, bazându-se pe istoricul său medical, natura afecțiunii. Un medic oncolog de renume a indicat că Prințesa de Wales nu pare să sufere de cancer ginecologic.

Citește și: Brenda din Beverly Hills, care suferă de cancer în stadiul 4 cu metastaze, mesaj de susținere lui Kate Middleton: „Toți avem dreptul de a trece prin boală sau viață în privat”

Claudio Zanon, un chirurg oncolog italian și director științific la Motore Sanità, a elucidat posibila formă de cancer a soției Prințului William. Mai mult, a sugerat că o parte din intestinul acesteia ar fi fost îndepărtată, iar chimioterapia ar fi fost prescrisă pentru a preveni metastazele.

Medicul oncolog a explicat că, conform informațiilor disponibile publicului cu privire la situația lui Kate Middleton, aceasta ar suferi de o tumoare la colon. Claudio Zanon și-a argumentat poziția cu detalii solide, explicând importanța acestei forme de cancer.

„Din ceea ce s-a scris în ziare și a declarat chiar prințesa Kate Middleton, operația la care a fost supusă pentru cancer abdominal, urmată de o ileostomie, ar putea fi cauzată de o tumoare a colonului stâng sau a rectului.

Putem spune acest lucru deoarece ileostomiile temporare sunt efectuate în mod normal pentru a proteja anastomozele chirurgicale care sunt mai greu de vindecat, având în vedere vascularizarea și inflamația țesuturilor implicate.”, a declarat medicul oncolog italian pentru Quotidiano.net.

Totuși, Claudio Zanon nu exclude nici varianta unui cancer ovarian care să fi afectat colonul. Medicul oncolog a explicat ce presupune această formă a bolii, dar și ce se întâmplă în cazul unei intervenții precum cea pe care a suferit-o Prințesa de Wales.

„Este o altă ipoteză, un carcinom ovarian care a cuprins colonul, dar, în mod normal, cancerul ovarian nu presupune o terapie adjuvantă după extirpare, ci o terapie de consolidare, în timp ce, din ceea ce am putut înțelege din știrile de la Londra, chimioterapia prescrisă are ca scop să îndepărteze o eventuală diseminare metastatică.

Mai există o altă situație care afectează persoanele tinere, sindromul Lynch, rar, caracterizat printr-o mutație de origine ereditară, care afectează în principal colonul drept, dar este puțin plauzibil, ipoteza dominantă este aceea a unui cancer rectal sporadic.”, a mai spus medicul Claudio Zanon.

Medicul oncolog a mai explicat că, de obicei, cancerul de colon afectează persoanele în vârstă. Totuși, în ultimii ani, a crescut incidența cancerului sporadic la tineri, fără să aibă vreo legătură cu stilul de viață. De asemenea, Claudio Zanon a precizat că există terapii sofisticate, precum chimioterapia și imunoterapia, care oferă mai multe șanse de vindecare pacienților.

Citește și: Carmen Harra, previziune sumbră despre Kate Middleton: „Cancerul este progresiv…”. Ce spune de divorţul de Prinţul William