Brenda din Beverly Hills, care suferă de cancer în stadiul 4 cu metastaze, mesaj de susținere lui Kate Middleton: „Toți avem dreptul de a trece prin boală sau viață în privat”

După ce Kate Middleton a dezvăluit, printr-un mesaj video, că a fost diagnosticată cu cancer și că a început ședințele de chimioterapie, Shannen Doherty, actrița care a interpretat-o pe Brenda în Beverly Hills și care suferă de cancer de aproape patru ani, a simțit nevoia de a o asigura pe prințesa de Wales de toată susținerea și aprecierea ei.

29 mart. 2024, 09:40
Brenda din Beverly Hills, care suferă de cancer în stadiul 4 cu metastaze, mesaj de susținere lui Kate Middleton: „Toți avem dreptul de a trece prin boală sau viață în privat”

Prințesa de Wales, Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, a anunțat recent că a fost diagnosticată cu cancer, la doar câteva săptămâni după ce regele Charles al III-lea a anunțat că suferă și el de cancer.

„În ianuarie, am suferit o intervenție chirurgicală abdominală majoră la Londra și, la momentul respectiv, s-a crezut că afecțiunea mea era necanceroasă”, a transmis Kate Middleton, într-un mesaj video. Testele pe care medicii le-au efectuat ulterior au arătat că are cancer și i-au recomandat urgent ședințe de chimioterapie.

Citește și: Ce este chimioterapia preventivă, tratamentul pe care Kate Middleton îl urmează după ce a fost diagnosticată cu cancer

Shannen Doherty, actrița care a interpretat-o pe Brenda în Beverly Hills și care suferă de cancer de aproape patru ani, susține demersul prințesei de a menține în sfera privată informațiile care țin de boală și tratamente.

„A fi o persoană publică nu înseamnă că publicul deține acea persoană’, și-a început Shannen Doherty postarea de pe contul de Instagram.

„Toți avem dreptul de a trece prin boală sau viață în privat (…) Toate aceste teorii ale conspirației au forțat-o pe această persoană să dea explicații înainte de a se împăca cu situația și de a le explica copiilor ei. Mă rog ca asta să fie o lecție pentru noi toți. Este necesar să respectăm intimitatea unor persoane când pur și simplu nu doresc să fie expuse”, a completat Shannen Doherty.

„Prințesă Kate, îți admir puterea pe care o ai, având în vedere prin câte a trebuit să treci în timp ce te luptau cu cancerul”, a conchis actrița în vârstă de 52 de ani.