Dezvăluire tulburătoare în cazul Colectiv: M-a ameninţat că va da foc la clădire

Pe marginea incendiului de la Club Colectiv, în urma căruia au murit 32 de persoane, iar alte 130 sunt încă internate în spital, peste 80 fiind în stare critică şi gravă, s-au ţesut multe teorii ale conspiraţiei. Printre ele şi aceea că incendiul ar fi fost premeditat şi nu accidental, cum se crede.

RomaniaTV.net
05 nov. 2015, 21:32

Stiripesurse.ro a publicat joi seară un document care arată, însă, că înainte de incendiu la Secţia 14 de poliţie au fost depuse plângeri privind o ameninţare cu incendierea unui spaţiu din cadrul fostei fabrici Pionierul, iar reclamantul a făcut acum o nouă sesizare, în lumina tragicelor evenimente din 30 octombrie. Mărul discordiei ar fi fost un litigiu privind spaţiile închiriate în fosta fabrică în care se afla, la subsol, şi clubul Colectiv.

Iată sesizarea publicată de stiripesurse.ro:

 

 

 

Potrivit unui comunicat emis de Poliţia Capitalei, cei implicaţi în scandal s-au împăcat şi au anunţat că vor rezolva situaţia pe care amiabilă.

În data de 19.10.2015, la Secţia 14 Poliţie s-a prezentat un bărbat care a reclamat că un cunoscut de-al său l-a ameninţat, între ei existând de ceva vreme o dispută legată de un spaţiu în care funcţionează o sală de sport.

În fapt, reclamantul arată că acest spaţiu l-a închiriat la data de 01.10.2015, anterior, acesta fiind contractat de către prietenul său. Au avut mai multe discuţii cu privire la preluarea acestui contract, dar nu au ajuns la o înţelegere. La parte din aceste discuţii a asistat şi un terţ, prieten comun al celor doi.

Având în vedere că reclamatul a refuzat să elibereze spaţiul (sala de sport situată în clădirea “Pionierul”) şi i-a adresat injurii şi ameniţări cu acte de violenţă, bărbatul a depus plângere.

Din audierea persoanelor implicate, precum şi din investigaţii, rezultă că această situaţie nu are vreo legătură cu incendiul ce a avut loc în seara de 30.10.2015. De asemenea precizăm că cei doi bărbaţi au declarat că s-au împăcat şi că vor rezolva situaţia pe care amiabilă.

Precizăm că spaţiul în care se află sala de sport este situat la etajul doi, corp C din clădirea menţionată, cu acces din strada Verzişori„, se arată în comunicatul emis de Poliţia Capitalei.