Milionarul din Braşov, suspectat că şi-a ucis bunica, a fost arestat

Afaceristul braşovean Dan Cămârzan, bănuit că şi-ar fi ucis bunica, a fost arestat pentru 30 de zile. 

RomaniaTV.net
07 mai 2019, 09:17
Milionarul din Braşov, suspectat că şi-a ucis bunica, a fost arestat

Dan Cămârzan a sugrumat-o pe femeie, pe motiv că este ”trimisul lui Dumnezeu”. Echipajele SMURD au încercat să o salveze pe bătrâna de 93 de ani, însă fără rezultat. Victima a fost declarată decedată.

Dan Cămârzan este un personaj controversat. În urmă cu aproximativ 10 ani, când avea o avere de aproximativ 30 de milioane de euro, făcea diverse extravaganțe pe litoral. La un moment dat, a plătit chiar 15.000 de euro pe o sticlă de şampanie într-un club de fiţe din Mamaia. De un an, însă, s-a schimbat total. Se pare că afaceristul a aderat la o sectă.

Pe lângă faptul că și-a schimbat viziunea asupra vieții, afaceristul și-a schimbat și înfățișarea. În mai multe postări de pe Facebook, Dan Cămârzan le transmite oamenilor că el este „trimisul lui Dumnezeu pe pământ”.

Bărbatul a fost iniţial reţinut sub aspectul comiterii infracţiunilor de omor în forma violenţei în familie. În cursul zilei de marţi, Dan Cămârzan judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Braşov au decis arestare preventivă.

„Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat faptul că, în dimineaţa zilei de 6 mai 2019, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul a suprimat viaţa bunicii materne, prin exercitarea de violenţe fizice, fapta fiind comisă în locuinţa comună. Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare. Actele de urmărire penală în prezenta cauză s-au efectuat cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov – Serviciul de Investigaţii Criminale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, Adrian Aldea, şeful secţiei urmărire penală.

Afaceristul este cercetat acum penal pentru omor. El nu este la prima abatere. Este judecat și pentru o infracțiune de lovire sau alte violențe, după ce s-a bătut cu o cunoștință, într-un local.