Dezvăluirea momentului în sportul mondial: de ce nu a fost făcut public niciodată dosarul stării de sănătate al lui Michael Schumacher

Michael Schumacher a fost departe de ochii publicului de 10 ani, începând cu tragicul său accident la schi, în urma căruia septuplul campion mondial de Formula 1 a rămas paralizat.

14 nov. 2023, 18:57
Dezvăluirea momentului în sportul mondial: de ce nu a fost făcut public niciodată dosarul stării de sănătate al lui Michael Schumacher

Avocatul familiei Schumchaer a dezvăluit motivul pentru care dosarul privind starea de sănătate a clientului său nu a fost făcut public niciodată, în ciuda interesului enorm manifestat de media şi de public.

Fostul mare pilot de Formula 1 este în grija atentă a soției sale, iar împreună cu copiii lor, au decis să păstreze secret situația cu privire la starea acestuia.

Avocatul Felix Damm a clarificat că un raport în acest sens nu a fost publicat dintr-un motiv simplu: dezvăluirea acestuia ar putea genera o solicitare continuă din partea presei pentru actualizări.

„Cu siguranță, am discutat și noi dacă acest lucru ar fi posibil. Ne-am întrebat, deci, dacă publicarea unui raport privind starea de sănătate a lui Michael ar fi sau nu calea potrivită.

Citeşte şi: Gigi Becali a uitat când se bătea cu Hagi pe balerine şi critică bărbații care agață femeile pe internet: „Dacă vrei 20, uite aici, internet, pe tine te vreau, pe tine te vreau. Restu’, stați acolo, vin și la voi mâine. Îşi bagă necuratul coada”

Dar, acesta nu ar fi fost în niciun caz finalul și ar fi urmat să fim întrebați în mod constant despre schimbările care au loc. Nu cei afectați sunt cei care hotărăsc când subiectul se încheie, în ceea ce privește instituțiile media.

Ar putea să ni se ceară, apoi, un alt raport din nou și din nou și să fim întrebați în mod constant cum mai arată situație – la o lună, două, trei sau chiar la ani după mesajul inițial”, a spus Felix Damm, potrivit The Sun.

Avocatul a exprimat înțelegere față de preocuparea fanilor lui Michael Schumacher cu privire la starea sa de sănătate, însă a subliniat importanța respectării intimității familiei pilotului german.

Citeşte şi: Mouratoglou, încrezător în şansele Simonei Halep la TAS: „Simona nu s-a dopat niciodată şi trebuie să revină pe teren cât mai curând”