Dezvăluirea momentului privind datoriile pe care le avea Răzvan Ciobanu. Declaraţii în direct: Avea să îmi dea o sumă de bani

Hairstylist-ul Cristi Pascu a făcut dezvăluiri la emisiunea Xtra Night Show. Acesta a vorbit despre datoriișle pe care le avea designerul Răzvan Ciobanu.

RomaniaTV.net
15 mai 2019, 16:27
Dezvăluirea momentului privind datoriile pe care le avea Răzvan Ciobanu. Declaraţii în direct: Avea să îmi dea o sumă de bani

„Avea să îmi dea o sumă de bani. Eu îl cunosc pe Răzvan de foarte mulţi ani, am făcut mulţi bani împreună! Nu s-a pus problema când a venit la mine să nu îi dau pentru că aş fi fost ipocrit. Plus că la momentul respectiv era un om normal, nu începuse decăderea. Mi-a cerut la vremea respectivă: „Dă-mi câţi bani ai”! „Bine, dar ce s-a întâmplat?”. „Am o problemă că nu mi-au intrat banii, trebuie să dau salariile pe 15 şi nu am cash pentru salarii”. Şi i-am zis: „Ia-i Răzvan, ăștia-i am la mine!”. Cred că i-am dat vreo 2.000 sau 2.500 de euro și vorbim de acum vreo 11 ani în urmă. Mi-am dat seama că este ceva în neregulă dacă el mi-a spus că „ţi-i dau într-o săptămână” şi au trecut trei luni de zile şi n-a mai venit să se tundă, n-a mai răspuns la telefon. Ştii, când vrei să scapi de un prieten, dă-i nişte bani împrumut”, a spus Cristi Pascu, potrivit wowbiz.ro.

Apartamentul lui Răzvan Ciobanu a fost DEVASTAT. Ce lucruri au fost FURATE

„Anii au trecut, între timp m-am căsătorit şi l-am sunat şi i-am spus, Răzvan, uite, ştiu că ai să-mi dai aceia, uite cum facem, îţi mai dau eu o diferenţă, ai putea să-i faci rochia soţiei mele? Uite, ar fi şi ea onorată, i-ar plăcea… A chemat-o, i-a luat măsurile, a fost la un fel de probă, i-a zis că o să facem aşa, aşa… Eu aşteptam şi-l sunam, băi, se mai rezolvă. Până într-un final, cu o lună înainte de nuntă a zis: „Știi, îmi pare rău, sunt total neinspirat şi nu pot să-i fac rochia”! Mi-am dat seama că nu mai ai ce să-i faci… …El deja începuse să tragă ţepe pentru că ştiam de la cliente! Clientele mele mergeau la el să-şi facă rochii şi auzisem deja versiuni de genul: „Am fost la Răzvan, i-am dat 500 de euro să-mi înceapă nu ştiu ce rochie și nu a mai răspuns la telefon”. Sunt multe persoane care i-au dat bani lui Răzvan Ciobanu, numai că în secunda asta nimeni nu mai recunoaşte!”, a adăugat acesta.

Răzvan Ciobanu a murit, luni, 29 aprilie, dar aceasta nu este singura lovitură pe care o primesc părinții regretatului designer. La o săptămână după ce și-au îngropat fiul, părinții lui Răzvan Ciobanu ar risca să fie executați silit pentru datoriile acestuia.

Laura Vicol, una dintre prietenele apropiate ale designerului Răzvan Ciobanu, a acordat un interviu pentru România TV, în cadrul căruia a vorbit și despre datoriile pe care le avea designerul.

„Știam de datorii… De-a lungul timpului au fost momente de asemenea gen, dar întotdeauna a reușit să se ridice. El având acest talent incontestabil, făcea trei rochii și reușea să-și plătească datoriile. Avea proiecte de viitor. În niciun caz nu era în situația omului căzut la pământ, incapabil să se ridice. În niciun caz. Și-și iubea foarte mult viața, iubea foarte mult viață”, a spus avocata Laura Vicol.

ŞOCANT! Raportul a fost finalizat. Ce au descoperit legiştii în corpul lui Răzvan Ciobanu

„Problema este că în ultimul timp, și de-asta am aceste regrete enorme, intrase în niște anturaje cu anumiți oameni pe care eu nu-i cunosc. La înmormântare, în puținele perioade în care reușeam să mă adun și să fiu coerentă îi întrebăm pe toți dacă îi cunosc pe acești oameni noi intrați în viața lui. N-a știut nimeni să-mi spună nimic, dar mi-am făcut o promisiune mie însămi că o să merg pe toate direcțiile pe care le cunosc și o să încerc să aflu absolut tot”, a mai spus Laura Vicol.

IMAGINI BOMBĂ! Ultima şedinţă foto a lui Răzvan Ciobanu. Designerul a reuşit să îşi şocheze fanii FOTO

După toate probabilitățile, părinţii lui Răzvan Ciobanu vor trebui să o despăgubească pe proprietara bolidului de lux distrus în totalitate în accidentul în care designerul și-a găsit sfârșitul. În plus, potrivit informațiilor obținute de Cancan, nu ar fi exclus ca părinții designerului să fie nevoiți să plătească contravaloarea unor produse de firmă pe care creatorul de modă le-ar fi împrumutat de la Vica Blochina pentru o ședință foto, în urmă cu câteva luni, dar pe care ulterior nu le-ar mai fi returnat.