Dezvăluirea singurului lider european care s-a întâlnit cu Putin după declanşarea războiului: „Nu a fost o conversaţie prietenoasă. Are propria logică de război”

Cancelarul Austriei, Karl Nehammer, este singurul lider european care l-a întâlnit pe Vladimir Putin după începerea războiului. În urma discuţiei, Nehammer a identificat adevărata problemă care-l deranjează pe liderul de la Kremlin şi a ajuns la concluzia că are „propria logică de război".

17 apr. 2022, 19:54
Dezvăluirea singurului lider european care s-a întâlnit cu Putin după declanşarea războiului: „Nu a fost o conversaţie prietenoasă. Are propria logică de război”

Cancelarul Austriei a avut o întâlire cu Vladimir Putin cu câteva zile în urmă. Înainte de a ajunge la Moscova, Nehammer a vizitat Bucea, unde au apărut dovezi ale crimelor comise de soldaţii ruşi.

Trebuie să ne uităm în ochii lui şi trebuie să-l confruntăm cu ceea ce vedem în Ucraina„, a spus Karl Nehammer într-un interviu pentru NBC.

Referitor la vizita sa la Bucea, oficialul austriac a dezvăluit că l-a confruntat pe Putin cu ceea ce a văzut la Bucea şi „nu a fost o conversaţie prietenoasă„.

Citeste si Strănepoata fostului lider sovietic Nikita Hruşciov, previziuni despre soarta războiului: „Putin e pregătit să folosească arme nucleare”

Cancelarul Austriei a dezvăluit problema lui Putin

Nehammer a adăugat că liderul de la Kremlin i-a dezvăluit că nu are încredere în lumea occidentală.

Mi-a spus că va coopera cu o anchetă internaţională, pe de o parte, iar pe de altă parte, mi-a spus că nu are încredere în lumea occidentală. Deci aceasta este problema acum și va fi în viitor„, a precizat cancelarul austriac.

Cancelarul austriac Karl Nehammer a anunțat că Vladimir Putin va permite Austriei să plătească în continuare exporturile de gaze în euro, în ciuda faptului că Moscova a anunțat că va accepta doar plata în ruble. În pofida ultimatumului anunțat de Putin ca răspuns la sancțiunile europene, statele europene au refuzat plata în ruble, şi asta deoarece contractele aflate în derulare permit plata doar în euro. Doar Ungaria a fost de acord cu plata în moneda rusească.

Citeste si Situaţie dramatică în Nikolaev. Locuitorii au rămas de câteva zile fără apă potabilă şi sunt obligaţi să bea din râuri