Dezvăluirea şocantă făcută de Oana Lis. A aflat că are un frate vitreg: „Am refuzat să comunic cu el din această cauză”

Dezvăluirea şocantă făcută de Oana Lis. Vedeta are o poveste de viaţă dură, mama ei a murit când era aproape de vârsta adolescenţei, iar tatăl ei, pe lângă faptul că o maltrata fizic, a vândut casa unde locuiai, lăsându-şi copiii pe drumuri.

29 iun. 2022, 17:39
Dezvăluirea şocantă făcută de Oana Lis. A aflat că are un frate vitreg: „Am refuzat să comunic cu el din această cauză”

Dezvăluirea şocantă făcută de Oana Lis. După ani de zile în care şi-a urât tatăl pentru copilăria nefericită pe care a trăit-o, azi, de Sfinţii Petru şi Pavel, a reuşit să îl ierte cu adevărat.  Soţia fostului primar al Capitalei a întâmpinat greutăţi încă de când era un copil, însă a fost puternică, şi-a crescut fratele şi a reuşit să îşi clădească o viaţă frumoasă alături de Viorel Lis.

Dezvăluirea şocantă făcută de Oana Lis

Recent, a fost o postare pe reţelele de socializare, în care vorbeşte de tatăl ei, pe care îl chema Petre. Oana mărturiseşte că este primul an în care simte cu adevărat că şi-a iertat părintele, pentru toate relele pe care i le-a făcut ei şi familiei sale. Mai mult decât atât, blondina a dezvăluit că a descoperit chiar pe Facebook că mai are un frate vitreg, care poartă numele tatălui său, însă nu a vorbit niciodată cu el.

Citeşte şi: Postarea cu care Oana Lis a stârnit controverse pe Internet: „Caut azil pentru un bătrân”

Azi, de zi sfânta, pentru ca pe taică-meu îl chema Petre , fără să vreau, inevitabil tot auzind asta si văzând scris, m-am gândit la el. Petrică. Pff Ptr tot ce ne-a făcut, bătăile pe care i le aplica lu mama si mie , batjocura mea, faptul că a vândut casa cand a murit mama si ne-a lăsat orfani si minori si fara casa pe mine si fratele meu, el având doar 4 ani atunci si m-am trezit cu el de mana la București la matusa mea etc, muuulte…ptr toate astea ani de zile l-am urât, detestat pe el, pe tot ce ținea de el, de unde era el, numele lui.

Never ever nu am vorbit măcar cu un vreun barbat numit Petre, nu-i puteam pronunța numele de atâta durere si frustare adunată . Chiar am aflat pe Fb ca am un frate un pic mai mare decât mine din partea lui, pe care îl cheamă la fel si am refuzat să comunic cu el, nu l-am văzut niciodată, din aceste cauze care nu țin de el, de fapt. Ca-n filme… suprize, surprize…

Dar odata cu faptul că am făcut terapie, ca m-am maturizat, ca am lucrat cu mine ani de zile, ca acum ca si psiholog văd si traumele din spatele lui care l-au făcut să fie așa etc…Pot spune cu mana pe inima ca e primul an în care simt că l-am iertat definitiv„, este mesajul scris de Oana Lis, pe pagina sa de Facebook.