Dezvăluiri BOMBĂ despre alegerile de la LPF. Culisele victoriei lui GINO IORGULESCU

Sorin Drăgoi, contracandidatul lui Gino Iorgulescu la alegerile pentru ţefia LPF, susţine că a refuzat mai multe propuneri, inclusiv pe aceea de a fi susţinut, la primăvară, în candidatura la preşedinţia FRF. Ofertele primite reprezentau, de fapt, un troc, pentru că i se cerea, în schimb, să se retragă din cursa pentru LPF.

24 oct. 2017, 07:03
Dezvăluiri BOMBĂ despre alegerile de la LPF. Culisele victoriei lui GINO IORGULESCU

Sorin Drăgoi nu a nominalizat persoana prin intermediul căreia i s-a transmis că ar fi bine să accepte târgul, dar spune că, la scurt timp după ce a refuzat şi ultima propunere, a apărut declaraţia lui Liviu Dragnea, şeful PSD, care anunţa cluburile că-l preferă pe Gino Iorgulescu.

Gino Iorgulescu, ANUNŢ IMPORTANT după ce a fost reales şef al LPF

„Vreau să vă întreb ceva: dacă spune că nu s-a implicat, de ce a făcut această afirmaţie duminică, exact înaintea alegerilor? În momentul în care am văzut-o, totul a devenit clar. Am sunat câţiva şefi de cluburi şi i-am rugat ca, indiferent ce intenţionau să facă, să nu mă mai voteze luni. N-avea niciun rost să se pună cineva rău cu Liga”, a spus Sorin Drăgoi pentru ProSport.

„Haideţi să vă spun ceva. În timpul meciului cu FCSB, am primit mai multe oferte. Mi s-au propus diverse lucruri, numai să renunţ la candidatura la LPF. Am fost întrebat inclusiv dacă nu vreau să candidez la preşedinţia federaţiei, la primăvară. După ora 23:00, când am refuzat şi ultima ofertă, a mai trecut puţin timp şi a apărut declaraţia… Atunci a devenit clar”, a mai spus preşedintele celor de la ACS Poli Timiţoara.

Liviu Dragnea a dat un interviu pentru GSP, chiar în ziua de dinaintea alegerilor, indicând preferinţa pentru Gino Iorgulescu, cel care avea să câştige un nou mandat, cu 13-1 la vot!