Dezvăluiri bombă din arestul lui Gheorghe Dincă. „Ceilalţi deţinuţi îl înjură şi-l scuipă. În realitate, Dincă e un fricos”

Gheorghe Dincă s-a schimbat mult în ultimele două luni şi jumătate, după ce a fost transferat din arestul IPJ Olt în arestul Capitalei, iar apoi la Jilava. Surse din anchetă au vorbit despre comportamentul monstrului din caracal, în spatele gratiilor.

09 oct. 2019, 16:28
Dezvăluiri bombă din arestul lui Gheorghe Dincă. „Ceilalţi deţinuţi îl înjură şi-l scuipă. În realitate, Dincă e un fricos”

Pe Dincă îl enervează deţinuţii. Simte că nu mai poate deţine controlul. În faţa lor e un alt om. Se vede că îi este teamă, se plânge că-l înjură, că-l scuipă, că-l ameninţă, că-i vorbesc urât. Probabil, abia acum începe să înţeleagă ce-l aşteaptă după gratii. În realitate, Dincă e un fricos„, au declarat surse din cadrul anchetei, pentru adevarul.ro.

Citeşte şi Cazul Caracal. Noi probe care demostrează clipele TERIFIANTE trăite de Alexandra în Casa Groazei

Gheorghe Dincă a fost transferat, marţi, 1 octombrie, din Arestul Central la Spitalul Penitenciar Jilava, pentru expertiza psihiatrică. El a fost expertizat marţi de specialiștii care au stabilit că în momentul în care a răpit-o și ucis-o pe Alexandra Măceșanu a avut discernământ. Cel mai probabil următorul pas e disjungerea dosarului Alexandrei și trimiterea sa în judecată, urmând ca în cazul Luizei Melencu să fie continuate cercetările.

Fostul şef DIICOT, Felix Bănilă, declara că anchetatorii vor de la FBI o a doua părere în privinţa profilului psihologic şi comportamental al lui Gheorghe Dincă pentru a-şi forma o opinie despre sinceritatea bărbatului. Totodată, experţii FBI vor încerca să scoată ADN-ul din rămăşiţele umane de lizieră despre care Dincă susţine că ar aparţine Luizei Melencu.