Dezvăluiri! Cine e poliţistul din Caracal cu care Gheorghe Dincă a cerut să discute în privat. După a recunoscut tot!

Ies la iveală noi detalii în cazul crimelor din Caracal, unde două tinere de 15, respectiv 18 ani au fost sechestrate, violate și ucise de Gheorghe Dincă. Conform România TV , fostul mecanic auto de 66 de ani a decis să recunoască faptele înfiorătoare, însă nu înainte de a avea o discuție cu un anumit polițst, a cărui identitate a fost dezvăluită.

05 aug. 2019, 06:18
Dezvăluiri! Cine e poliţistul din Caracal cu care Gheorghe Dincă a cerut să discute în privat. După a recunoscut tot!

„Preda Marius, a stat o oră de vorbă. La câteva minute după ce a terminat discuția cu acest polițist, a început să mărturisească. Dincă era împreună cu avocatul lui, i-a spus că e dreptul lui și vrea să rămână singur cu această persoană, după care a început să mărturisească. Acest polițist nu fusese în anchetă, l-au luat de acasă”, a relatat România TV.

Detalii înfiorătoare din ancheta de la Caracal! Ies la iveală noi informaţii: Sunt mai multe crime 

Aceștia au stat o oră întreagă singuri de vorbă. Până atunci Gheorghe Dincă nu a recunoscut nimic. abia după discuțiile îndelungi a ieșit și a mărturisit. Criminalul avea numărul polițistului respectiv în telefon. Ei se cunoșteau de foarte mult timp. Avocatul lui Dinca a fost cel care l-a chemat. Până acum anchetatorii nu l-au chemat pentru audieri pe polițistul respectiv.

„Este o eroare a procurorului de caz că i-a lasat să vorbească singuri”, a declarat Traian Băsescu.

Avocații spun că este un caz penal. Nu este posibil așa ceva au spus profesioniștii la România TV.

Dezvăluiri incredibile făcute de un martor-cheie în cazul Caracal: Era un fum greu! Niciodată n-a mirosit în felul ăsta 

Într-un interviu acordat România TV, avocatul din oficiu al monstrului din Caracal în perioada în care dosarul a fost instrumentat de procurorii DIICOT Craiova, a povestit toate discuțiile cu Gheorghe Dincă.  Reamintim că monstrul din Caracal, Gheorghe Dincă, a recunoscut uciderea Alexandrei Măceșanu și Luiza Melencu, cele două fete pe care, conform mărturiei sale, le răpise cu scopul de a întreține relații sexuale.